Hteo da obavi građansku dužnost, a slučajno prekinuo suđenje

Tom Henks nenamerno prekinuo suđenje čoveku koji je optužen za porodično nasilje

Slučaj muškarci kome se sudilo za proodično nasilje završen je blagom kaznom od 150 dolara, jer je slavni glumac optužen da utiče na porotu, zato što su svi njime oduševljeni
Šuška se
13:38h Autor:
Tom Henks nenamerno prekinuo suđenje čoveku koji je optužen za porodično nasilje
Foto: AP

Tom Henks (Tom Hanks) nije se opirao pozivu suda i želeo je da obavi svoju građansku dužnost, tako što će sedeti u poroti, ali je slučaj prekinut, zbog optužbi da slavni holivudski glumac utiče na porotu.

Henks je od prošle nedelje sedeo u poroti na suđenju muškarcu optuženom za porodično nasilje, a u utorak ili sredu tokom pauze za ručak prišla mu je članica tužilačke kancelarije, koja je njegova obožavateljka.

Nije učinila ništa posebno, “zahvalila mu je i rekla mu kako su svi impresionirani time što takva zvezda odrađuje svoju porotničku dužnost“, prenose mediji.

Advokati optuženog, kojem je pretilo godinu dana zatvora zbog porodičnog nasilja, žalili su se sudiji zbog nedopuštenog kontakta tužilaštva sa članom porote i slučaj je završio nagodbom. Optuženi je pristao na manju optužbu, remećenje javnog reda i mira, za šta je dobio kaznu od 150 dolara, a slučaj je zaključen.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs