Uzeo diplomu nakon 30 godina

Čarli Šin tek sada završio srednju školu

Proslavljeni američki glumac i poznati ženskaroš zapostavio je obrazovanje kako bi izgradio karijeru, pa je sa 48 godina rešio da završi srednju školu
Celebrities
11:50h Autor:
Čarli Šin tek sada završio srednju školu
Foto: Reuters

Proslavljena zvezda serije "Dva i po muškarca", glumac Čarli Šin (Charlie Sheen) iz srednje škole izbačen je pre 30 godina, a tek sada je odlučio da je završi i konačno uzme diplomu.

Davne 1983. godine, Čarli je isključen iz obrazovne ustanove Santa Monika, jer nije imao zadovoljavajuće ocene, a bio je prisutan na samo 33% časova. Govoreći o ispravljanju ovog propusta iz mladosti, 48-godišnji glumac je rekao:

“To je nešto što mi je nedostajalo i oduvek mi je falilo. Imam naviku da nikad ne završavam stvari", rekao je Šin.

On kaže kako su ga njegovi roditelji večito ubeđivali da završi školu, ali da je on uvek bio protiv toga.

"Oni su hteli da idem u letnju školu. Moj odgovor je bio "U školu preko leta? Pa to je ludo!" Nisam mogao da smislim ništa gore od toga. Rekao sam im "Pustite me da odem na par audicija, a ako to ne prođe, dobiću diplomu i upisati koledž". Međutim, stvarno sam dobio ulogu i nastavio dalje. Bio je to film "Grizzly II: The Predator", nešto stvarno užasno.”

Za njega, diploma završene srednje škole sada predstavlja trofej.“Postaviću je na posebno, ograđeno mesto. Ili će možda završiti u kuhinji…ili, ipak, u fijoci”, poručuje Čarli.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs