Nije želela reč da kaže o izboru svoje majke

Elena Karić ne može da smisli očuha od kog je 7 godina starija

Iako su se našli na istom mestu, ćerka se nije ni pozdravila sa majkom i budućim očuhom
Šuška se
22:28h Autor:
Elena Karić ne može da smisli očuha od kog je 7 godina starija
Foto: Kurir / Damir Dervisagić

Da ćerka Elena Karić nije oduševljena udajom svoje majke, kreatorke Verice Rakočević, za 30 godina mlađeg čoveka - najbolje se videlo preksinoć kada je izbegla da se javi majci i budućem očuhu Veljku.

Modna kreatorka Verica Rakočević se sa verenikom Veljkom Kuzmančevićem u utorak uveče obrela na izložbi posvećenoj Londonu u okviru Art fjužn projekta. Na istom mestu, nekoliko trenutaka kasnije, se pojavila i njena najstarija ćerka Elena Karaman Karić. Ali njih dve se nisu srele.

Da Elena ne podržava emotivni izbor svoje majke postalo je jasno odmah jer nije čak ni prišla Verici i Veljku da se pozdravi sa njima, posle čega su oni napustili događaj.

"Oni su ovde? Stvarno? Nisam ih videla", rekla je Elena kada su je reporteri na licu mesta upitali zašto se nije javila majci i budućem očuhu.

"Mogu samo da vam kažem da sam ga upoznala i to je to. Ne želim ništa više da komentarišem", rekla je Elena, odmahujući rukom, jasno pokazujući time da ne želi da priča o tome.

Verica Rakočević, koja će 19. septembra udati za Veljka, nije želela da otkriva detalje o svadbi, ali ni odnos svoje dece prema njenom vereniku.

“Ne pitajte me za to”, rekla je kreatorka.

Verica ima troje dece iz dva braka: Elenu Karaman, Milenu i Miodraga Rakočevića, a Elena (42) je od svog budućeg očuha Veljka (35) starija sedam godina.

Verica i Veljko su započeli romansu pre manje od dva meseca, a spojila ih je ljubav prema umetnosti, kako je izjavila Verica. Venčanje je zakazano za 19. septembar.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs