Besna napustila splav

Nataša Bekvalac morala da plati 70.000 dinara za piće tokom nastupa

Pravilo da se separe i piće ne naplaćuju pevačima tokom nastupa očigledno nije važilo za atraktivnu Novosađanku, koja se šokirala kada je dobila račun
Šuška se
04:06h
Nataša Bekvalac morala da plati 70.000 dinara za piće tokom nastupa
Foto: Instagram / Nataša Bekvalac

Pop pevačica Nataša Bekvalac nema privilegije tokom svojih nastupa, pa joj je ne jednom splavu u Beogradu na kraju večeri ispostavljen račun za piće od 70.000 dinara.

Uprkos pravilu da svaki izvođač tokom nastupa dobija separe za sebe i svoju pratnju gde god da gostuje, a da im se piće ne naplaćuje, menadžment popularnog splava ispostavio je račun panonskoj barbiki, koji je ona uredno platila.

"Nataša je došla sa sestrama i nekoliko svojih drugarica i, kao što je to običaj, smestile su se u separe, a ona je pevala. Kada bi pravila pauzu, Nataša bi sela sa njima u separe da se odmori i osveži. Napravila je odličnu atmosferu, a kada je završila s nastupom, konobar je najnormalnije prišao devojkama i dostavio im račun. One su se iznenadile., jer je opšte poznato da kada neki pevač nastupa negde dobija i svoj separe, gde je piće za njega i sve koji su došli sa njim besplatno. A još kad su videle račun, šok je bio neopisiv.", kaže izvor za Alo!

Tada su pozvale Natašu, pojavio se i menadžer splava i ona ga je pitala o čemu se radi, a on joj je rekao da su ona i njena ekipa napravile ceh od 70.000 dinara.

"Nataša nije pravila problem, već je platila bez reči, ali je prilično pobesnela zbog ovakvog tretmana" otkriva izvor blizak pevačici i dodaje da je Bekvalčeva bila vrlo besna, ne zbog iznosa, već zbog činjenice da joj pre nastupa nije rečeno da će joj piće biti naplaćeno jer to nigde nije običaj."Pogodilo ju je to što su joj naplatili 70.000 dinara, tako, na kvarno. Veoma je bila izervirana i besno je napustila splav, a tamo sigurno neće otići kao gost. Čak i ako bude nastupala na tom splavu, to će biti krajnje poslovno i sigurno neće koristiti njihov separe iz principa", zaključuje izvor za Alo!. Za ovaj manji incident Nataša Bekvalac nije bila dostupna za komentar.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs