Tejlor Svift i Dejvid Bekam zajedno na velikom platnu?

Sjajnoj glumačkoj ekipi će se možda pridružiti još zvezdi iz sveta sporta i muzike, a mlada kantri pevačica i nekadašnji kapiten Mančester Junajteda su na vrhu liste
Šuška se
17:10h Autor:
Tejlor Svift i Dejvid Bekam zajedno na velikom platnu?
Foto: Fonet, AP

Tajna Služba (The Secret Service) je akcioni film režisera Metjua Vona (Matthew Vaughn). Sjajna glumačka ekipa, koju čine Semjuel El Džekson (Samuel L. Jackson), Majkl Kejn (Michael Caine) i Kolin Firt (Colin Firth) obećava kvalitetnu zabavu. Film je već upoređen sa filmovima o Džejmsu Bondu (James Bond). Snimanje počinje krajem godine, a premijera se očekuje u novembru 2014. godine. Uglavnom će biti sniman u Londonu i Francuskoj.

U filmu bi trebalo da se pojave i zvezde Dejvid Bekam (David Beckham), penzionisani fudbaler i Tejlor Svift (Taylor Swift). Ovo bi Dejvidu bilo prvo iskustvo na filmskom platnu o kom dugo sanja. Mlada Tejlor je već glumila u filmu Dan zaljubljenih i odlično se snašla u glumačkim vodama.

Takođe, u filmu su pozvani da učestvuju i Elton Džon (Elton John), Adel (Adele), Leo Di Kaprio (Leonardo DiCaprio) i Tom Kruz (Tom Cruise). Njihovo učešće još uvek nije potvrđeno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs