Spremna za zajednički život sa svojim izabranikom

Sve zbog ljubavi: Ivana Kukrić vraća se u Beograd

Nakon decenije u SAD-u i uspešne karijere modela, spremna je da postane supruga i majka u rodnom gradu
Šuška se
03:14h Autor:
Sve zbog ljubavi: Ivana Kukrić vraća se u Beograd
Foto: Kurir

Ivana Kukrić (32) vraća se iz Amerike u Srbiju zbog ljubavi i tako će se lepa Beograđanka definitivno oprostiti od karijere modela.

Ivana je spremna za zajednički život sa svojim izabranikom Ivanom Bajkovićem. Planira da ostane u sferi mode u okviru privatnog biznisa i da se ostvari kao majka. O ovoj promeni još nije spremna da govori za medije, a svoj ljubavni život uvek je smatrala intimom koju je čuvala za sebe.

"Svakako da želim da imam svoju porodicu i da se ostvarim kao žena u svakom smislu te reči. Za nekoliko godina sebe vidim sa decom, pored voljene osobe, vrlo srećnu i zadovoljnu", rekla je Ivana pre dve godine za srpske medije dok se odmarala u Beogradu.

Tada je otkrila i da je sebi trajno obezbedila boravak u Americi. Po mišljenju mnogih, ona je jedna od najlepših Srpkinja, a iza sebe ima bogatu karijeru modela, koju je uspešno izgradila u najpoznatijim modnim prestonicama.

"Nedostaje mi Beograd, gde dolazim na svaka tri meseca. Volim našu kuhinju, restorane, kao i kafane i nezaobilazni provod uz tamburaše. Ovde imam i dva psa s kojima volim da se šetam", pričala je Ivana.

Ivana je radila za skoro sve naše dizajnere i sarađivala s najboljim fotografima. Preko Italije i Milana, gde je radila prvih godina, stigla je do Amerike i tamo ostala celu deceniju.

Kukrićeva je u svet modelinga ušla sa 17 godina, ne sluteći da će taj poziv vremenom postati njen životni izbor. Radila je za najpoznatije kreatore i brendove kao što su: Armani, Valentino, Tag Hauer, Triumph, Sax Fitfh Avenue i Frateli. Uradila je mnogo reklama, a njeno lice krasilo je magazine poput Maxima, Marie Clarie, a čak je čuvenoj Hale Beri "pozajmila" oči u reklami za maskaru Revlon.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs