Novo venčanje u kraljevskoj porodici

Tajno: Pipa Midlton verena?

Slavna sestra vojvotkinje od Kembridža je ponovo u žiži javnosti, i to zbog navodne tajne veridbe sa svojim dečkom Nikom Džeksonom, sa kim je romantičnoj vezi dugoj devet meseci
Šuška se
22:10h Autor:
Tajno: Pipa Midlton verena?
Foto: Reuters

Kraljevska porodica je ponovo napunila stranice kako domaćih tako i stranih tabloida, ali ovoga puta nije reč o novopečenim roditeljima princu Vilijamu i Kejt, već o tetki kraljevske bebe. Naime, britanski mediji Dejli mejl i Miror su objavili da se slavna sestra vojvotkinje od Kembridža, Pipa Midlton, tajno verila za svog dečka Nika Džeksona, ali su samo posle nekoliko sati vest obrisali. Na ostalim stranim portalima i dalje stoji da je Pipa verena, što nas navodi da se zapitamo šta se dešava?

Da Pipa i te kako ume da zaintrigira javnost, ovo je još jedan dokaz. Navodno, njena veridba je čuvana u tajnosti od juna meseca kako ne bi bacila senku na trudnoću i porođaj sestre Kejt. Strani mediji prenose da će Pipa u narednih nekoliko dana objaviti javno da je verena, a da je u međuvremenu sama dizajnirala svoj venčani prsten, kao i da je organizovala ceremoniju venčanja u lokalnoj crkvi, blizu doma svojih roditelja. Niko je navodno zaprosio Kejt na romantičnom putovanju na Karibima, a otkako su se vratili sa svog letovanja, prijatelji kažu da su postali bliži nego ikad.

- Pipa je uživala dok je posmatarla kako se Kejt približava oltaru i sada je odlučila da je došao njen trenutak da organizuje bajkovito venčanje. Ona ne može biti sigurnija da je Niko pravi muškarac za nju – rekao je prijatelj za portal Huffingtonpost.

Pipa i Niko se zabavljaju samo devet meseci, ali izgleda da je njihova veza za veoma kratak period brzo napredovala, te je par dosta vremena provodio sa Pipinom porodicom.

- Oni su srećni i to mi je jedino bitno. Dok god su moja deca srećna i ja sam srećna – izjavila je Džeksonova majka je za DailyMail.

Međutim, ni Nikovi roditelji, niti Pipa za sada nisu dali konkretnu informaciju, a možda je upravo želja da se ova vest i dalje čuva u tajnosti navela britanske tabloide da izbrišu objavu sa svojih portala.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs