Ostala sa suprugom u hotelu

Salma Hajek proslavila 47. rođendan u Beogradu

Atraktivna Meksikanka nije otišla u lud provod, već je organizovala intimno slavlje u hotelskom apartmanu sa svojim suprugom
Celebrities 04.09.2013. - 11:24h Autor: Blic
Foto: Reuteur

Holivudska zvezda, Salma Hajek (Selma Hayek), uživala je u proslavi svog 47. rođendana uz supruga u Beogradu daleko od burnog noćnog života u klubovima. Popularna glumica se odlučila za mirniju i romantičniju varijantu, da ona i suprug Fransoa-Anri Pino ostanu u hotelskoj sobi. Očigledno Salma ne voli bučne žurke, kakvu je nedavno, za svoj 60. rođendan, takođe u Beogradu, upriličio njen kolega Pirs Brosnan.

Holivudski pedigre slavnoj glumici nije obezbedio celodnevno uživanje i slavljeničku atmosferu, već joj je rođendan koji je počeo buđenjem u sedam sati protekao slično kao i većina njenih dana u Srbiji. U 8.45 krenula je terenskim vozilom u društvu dublerke i asistentkinje put Šimanovaca, gde je snimala horor „Everly“ do 17 časova. Pre nje, prema filmskom studiju su sličnim automobilima otišli prvo njen suprug Fransoa-Anri Pino, a potom i šestogodišnja ćerka Valentina u pratnji svoje dadilje.

"Salmu je na setu dočekalo cveće od produkcije i mnoštvo lepih želja, ali ubrzo je cela ekipa prionula da snima. U vreme ručka posluženi su rođendanska torta i kolači, koji su najviše obradovali malu Valentinu", kaže izvor „Blica“ blizak produkciji.

Glumica se sa porodicom u hotel vratila u 18 sati, a Salma i Fransoa rođendansku večeru imali su u svom apartmanu.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...