Voli starije muškarce

Marija Karan u vezi sa trenerom Dinama?

Zoran Mamić navodno je u strasnoj romansi sa srpskom glumicom, zbog koje često dolazi u Beograd
Šuška se
07:04h Autor:
Marija Karan u vezi sa trenerom Dinama?
Foto: Zorana Jeftić

Marija Karan zavela je trenera zagrebačkog Dinama, Zorana Mamića (42), koji zbog srpske glumice vikendom često dolazi u srpsku prestonicu. Spekuliše se da je brat kontroverznog predsednika Dinamo Zagreba, u strasnoj romanski sa Karanovom (31), u koju je ludo zaljubljen. Kako Marija živi na relaciji Los Anđeles - Beograd par nije u mogućnosti da se viđa često, pa Mamić koristi svaki trenutak kako bi posetio svoju devojku, kada se ona vrati u svoj rodni grad.

Poznatoj Beograđanki ovo nije prvi put da je u vezi sa starijim muškarcem iz Hrvatske – pre aktuelne afere sa Zoranom Mamićem pričalo se da je bila sa glumcem Franom Lasićem (59). Iako su oboje negirali vezu, u medijima su kružile fotografije, koje su jasno pokazale da između njih dvoje ima i nešto više od prijateljstva.

Pre dve godine glumica je dovođena u vezu sa srpskim biznismenom i bivšim Severininim verenikom, Milanom Popovićem, a bila je u vezi i sa poznatim rukometašem Petrom Kapisodom. Marija Karan je, prema saznanjima Kurira, ovog leta kupila trosoban stan u beogradskom naselju Zvezdara, za koji je izdvojila pozamašnu svotu od 120.000 evra. Marijine nove komšije pohvalile su je kao uzornu stanarku, koja ustaje rano i nakon odlaska u prodavnicu ide na trčanje u obližnji park, a tokom boravka u stanu ne pravi buku i ne pušta glasno muziku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs