Odlučio

Bivši muž Snežane Dakić: Ostavljam joj stan, da se više ne vučemo po sudovima!

Voditeljka Snežana Dakić, osim alimentacije od 350.000 dinara, koliko je tražila bivšem suprugu biznismenu Vladimiru Mikiću, traži i stan u kojem trenutno živi sa njihovom ćerkom Laurom
Šuška se 06.02.2016. - 11:22h Autor: Alo!
Foto: Instagram / Snezana Dakic

Kako bivšu suprugu više ne bi viđao, čak ni na sudu, Vladimir Mikić je odlučio da usliši želju Snežani i tako je, narodski rečeno, skine s grbače.

 

"Iako Snežana na svoje ime poseduje dva stana, jedan u centru gradu, a drugi na periferiji Beograda, i u banci ima ušteđevinu, koju je oročila, njoj to nije dovoljno. Ona trenutno preko suda pokušava da dobije stan u kojem živi sa ćerkom Laurom, a koji je u vlasništvu njenog bivšeg supruga Vladimira. Njih troje su porodično živeli u tom stanu, a nakon Snežaninog raskida sa Vladimirom, on se odselio", kaže izvor blizak voditeljki.

 

Kako bismo potvrdili naše navode i čuli šta o svemu misli Mikić, pozvali smo ga.

 

Snežana Dakić napisala dirljivu poruku: Na muci se poznaju junaci! (FOTO)

 

A photo posted by Snezana Dakic (@snezanadakic) on Dec 22, 2015 at 1:21am PST

 


"Već sam na suđenju rekao da stan ostavljam njoj i Lauri. Smatram da im taj stan pripada, ali procedura je takva da to mora da se ozvaniči i na sudu. Znate, Snežana je tražila da dobije stan kada je bila reč o podeli imovine, ali da bi joj zaista pripao, ona mora da dobije sudsku presudu. Taman da sam joj rekao da joj poklanjam stan, ali to i sud mora da konstatuje. Ne znam na koji način njen advokat želi da se to sprovede u delo, ali što se mene tiče, ne mora da brine, dobiće stan", otvoreno poručuje Vladimir i dodaje:

 

"Nadam se da nakon završene ove sudske parnice više nećemo morati da se vučemo po sudovima. Smučilo mi se više da idem na ročišta sa Snežanom, zato sada šaljem advokate. Nije mi prijatno da se pojavljujem u takvim postupcima, ne volim to", iskren je Mikić, koji smatra da njegova bivša supruga preteruje sa zahtevima za izdržavanje nakon razvoda.

 

Kurir / Damir Dervišagić
Kurir / Damir Dervišagić

"Za onoga ko traži sve, uvek je malo. Mnogo je onome kome daje. Realan sam u celoj situaciji, a ako druga strana misli da je malo to što pružam, onda je ona nerealna. Sami procenite da li je mnogo ili malo mesečna alimentacija u iznosu od 350.000 dinara", otkriva Vladimir koliku je alimentaciju tražila Snežana na sudu, dok voditeljka ne želi da komentariše svoj odnos sa bivšim suprugom.

 

"Ne želim da komentarišem stvari koje se ne tiču medija. Hvala na razumevanju", kaže Dakićeva.

 

A photo posted by Snezana Dakic (@snezanadakic) on Oct 10, 2015 at 6:11am PDT

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...