Ima se, može se

Severina kupuje stan na Dedinju: Dupleks od 150 kvadrata sa bazenom na krovu zgrade!

Pevačica zbog posla stalno dolazi u srpsku prestonicu i dosadio joj je boravak po hotelima, pa je rešila da pazari nekretninu u najelitnijem delu Beograda, koja će imati i teretanu
Šuška se
16:26h Autor:
Severina kupuje stan na Dedinju: Dupleks od 150 kvadrata sa bazenom na krovu zgrade!
Foto: Marina Lopičič

Pevačica Severina Vučković će se početkom sledeće godine useliti u svoj dupleks u elitnom beogradskom naselju Dedinje!

Hrvatska zvezda kaparisala je stan od 150 kvadrata, u koji će na proleće moći da se useli. Severina je oduvek želela da ima stan u prestonici Srbije jer tu često boravi, a zamara je da stalno odseda po hotelima.

A zašto je Severina završila na infuziji u Brazilu, saznajte OVDE.

"Severini je dosadilo da svaki put odseda u hotelu kada dođe u Beograd. Zbog posla bar sedam dana u mesecu boravi u Srbiji, a i rođena sestra joj živi ovde. To je bio glavni razlog da počne da se raspituje o kupovini nekretnine u našoj prestonici. Preko bliskog prijatelja videla je nacrt zgrade koja se trenutno gradi, a nalazi se u elitnom naselju Dedinje. Bila je oduševljena, pogotovo što će u okviru zgrade biti izgrađeno i dečje igralište, gde će njen sin Aleksandar moći da se igra. Pored toga, na krovu ovog stambenog objekta nalaziće se bazen koji će biti na raspolaganju stanarima" - rekao je dobro obavešteni izvor i dodaje da pevačica uveliko radi na osmišljavanju enterijera.

"Seve je već arhitektima prosledila nacrt stana kako bi mogli da projektuju enterijer. Nije imala preterane želje, osim da dečja soba bude što veća i prilagođena potrebama njenog sina. Zanimljivo je dodati da će zgrada posedovati i teretanu, kao i lični lift. Samo pet stanova nalaziće se u zgradi i nijedan neće biti manji od 100 kvadratnih metara" - rekao je izvor.

OVDE pogledajte fotografije Severine u seksi, uskim haljinicama!

U istom naselju, nedaleko od njene zgrade, nedavno je stan pazarila Nataša Bekvalac, koja se skoro i uslelila. Apartman proslavljenog fudbalera Nemanje Vidića nalazi se samo ulicu niže. Pored njih, Severina će još za komšije imati i Ildu Šaulić, kao i Ognjena Amidžića.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs