Porodična drama

Selma Bajrami preživljava pakao: Stalno plačem, jedva čekam da se sve završi!

Posle tri godine braka sa Mujom Musićem, pevačica je rešila da se razvede zbog fizičke i psihičke torture koju je trpela, a sada je bivši izabranik ucenjuje
Vip priča
12:04h Autor:
Selma Bajrami preživljava pakao: Stalno plačem, jedva čekam da se sve završi!
Foto: Facebook / Selma Bajrami

Bosanska pevačica Selma Bajrami nedavno je morala da se podvrgne operaciji uklanjanja masnog tkiva koje joj se pojavilo nakon carskog reza, kada je pre tri godine rodila sina Darisa, ali tada je njen pakao tek počeo.

Posle tri godine braka sa Mujom Musićem, pevačica je rešila da se razvede zbog fizičke i psihičke torture koju je trpela, a sada je bivši izabranik ucenjuje.

"On već godinu dana razvlači Selmu po sudovima jer ne želi da se razvede. Optužuje je da je ona kriva za sve, a nedavno je tražio i 100.000 evra kako bi pristao na sporazumni razvod. U poslednjih godinu dana Selma preživljava pravi pakao, čak su i njegovi prijatelji dolazili na njena vrata kako bi naplatili Mujine dugove. Ona je tokom braka preživljavala i torturu kroz koju prolazi svaka zlostavljana žena", otkriva izvor blizak pevačici.

Kako bismo proverili ova saznanja, kontaktirali smo sa Selmom, koja nam je potvrdila priču, ali zbog situacije u kojoj se trenutno nalazi i činjenice da je ročište 11. februara nije želela previše da komentariše.

"Tražio je 100.000 evra i rekao da će tada pristati na sporazumni razvod. Tokom najtežih dana, dok sam bila u bolnici, odbijao je da dovede našeg sina Darisa. Nije čak želeo ni da me pozove kako bih ga čula. Tražila sam mu da mi pošalje njegovu fotografiju, ali je rekao da ima novi mobilni telefon koji ne podržava slanje slika", kaže Selma za Alo! vidno potresena.

Ipak zažalila što se udala: Pevačica nije uspela da spasi brak, razvod posle 18 meseci! (FOTO)

<\/div>

Pevačica nije želela da otkriva detalje iz njihovog privatnog života jer, kako kaže, ima svoje dostojanstvo, ali je priznala da je bila žrtva zlostavljanja.

"Preživela sam kako fizičku, tako i psihičku torturu i raznorazna poniženja. Teške uvrede je nastavio da koristi i tokom procesa samog razvoda. Najviše me boli što mi se sveti preko sina Darisa. On ima pravo da ga viđa dva puta u mesecu, ali često ume da ga zadrži duže kod sebe i vrati ga trećeg dana", otkriva pevačica.

"Stalno plačem. Jedva čekam da se završi naša brakorazvodna parnica. Ročište je zakazano za 11. februar i nadam se da će ovom mučenju doći kraj. Hoću da moje dete bude što više uz mene", rekla je pevačica.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs