Gde će joj duša

Sin joj u bolnici, ona lumpuje sa mlađim dečkom: Da li je ovo najgora majka? (FOTO)

Američki mediji razočarani su nebrigom koju je Kris Džener pokazala prema svom jedinom sinu Robertu, kojeg mnogi smatraju crnom ovcom porodice Kardašijan
Šuška se
15:48h Autor:
Sin joj u bolnici, ona lumpuje sa mlađim dečkom: Da li je ovo najgora majka? (FOTO)
Foto: Profimedia

Selebriti menadžerka i majka popularnih Kardašijanki Kris Džener praznike provodi sa prijateljima i mlađim dečkom na ostrvu Sent Bartelemi, piše Story.rs.

Već neko vreme Kris je u vezi sa Korijem Gemblom, koji je nekoliko decenija mlađi od nje, i kao što možemo primetiti odlično se zabavlja. Naime, ona je za praznike otputovala na egzotično ostvo gde se provodi sa prijateljima i svojim izabranikom. Međutim, ono što je mnogima zasmetalo jeste to što je Kris rešila da otputuje na odmor baš kada je njen jedini sin Robert Kardašijan hitno hospitalizovan.

Najskuplji šampanjac, cigarete, muzika: Ovako je mama Kardašijan proslavila 60. rođendan! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Robert koji već godinama pati od depresije i prekomerne težine, dovežen je u bolnicu zbog iscrpljenosti, a doktori su mu, nakon opsežnih analiza dijagnostikovali dijabetes.

Američki mediji razočarani su nebrigom koju je Kris pokazala prema svom sinu, kojeg mnogi smatraju crnom ovcom porodice Kardašijan.

Izbacila je iz kuće, sad strahuje: Bivša dadilja Kim Kardašijan otkrila jezive detalje o starleti!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs