Nije video sina mesec dana

Milan Popović: Plačem i molim se, ali Severinu ne zovem

Bitka za starateljstvo između nekadašnjih verenika se nastavlja, a Milan, koji sina nije video mesec dana je dao intervju u kom govori o detinjstvu, vezi sa popularnom pevačicom i daljim planovima
Šuška se
17:52h Autor: ,
Milan Popović: Plačem i molim se, ali Severinu ne zovem
Foto: Kurir Arhiva

Drama između Severine i Milana Popovića se nastavlja, ovog puta njegovim suzama jer ne viđa sina, ali, kako kaže, majku svog deteta ne želi da pozove.

Milan otkriva kada i kako su se potpuno zategli njegovi odnosi sa popularnom Seve i za hrvatsku Gloriju objašnjava na koje je sve načine pokušao da spreči ovaj potpuni prekid komunikacije. Sada se moli za susret sa sinom koga nije video već mesec dana.

"U junu sam od Severine dobio poruku da je primetila da naš sin postaje privrženiji meni pa bi ona volela da im u Zagrebu osiguram uslove kakve ja imam. U suprotnom bi mi ograničila pristup detetu", otkrio je Popović.

On pretpostavlja da je Severina htela da joj on osigura komforan život: kuću, pomoć u kući i osiguranje. Pošto on na njene zahteve nije pristao, došlo je do prekida svakog razgovora.

Na pitanje zašto su glumili da su zajedno, on kaže:

“Nismo glumili, naš raskid je bio proces. Bilo je retkih trenutaka kada smo se možda i ona i ja hteli vratiti na staro, nešto popraviti, ali smo znali da to jednostavno ne ide. Evo, situacija na Brionima, kada smo se ljubili na obali mora, ali ja sam spavao na brodu, a Severina u hotelu”, otkriva on.

"Tužan sam jer ne mogu da budem sa detetom, plačem i molim se", kaže Popović.

Dodaje da će, ako je to uslov da viđa dete, kupiti nekretninu u Zagrebu. Jednu kuću je već kupio, ali ju je prodao kad je shvatio da je ideja zajedničkog života sa Severinom pala u vodu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs