Provod sa budućom taštom

Kanje Vest gostovao u emisiji Kris Džener

Reper se našalio kako bi zbog Kim Kardašijan počeo da se bavi i sportom aludirajući na njene prošle veze i brak sa košarkašem, Krisom Hamfrisom
Šuška se
00:20h
Kanje Vest gostovao u emisiji Kris Džener
Foto: AP

U ležernoj teksas košulji, Kanje Vest (Kanye West) je rešio da pokaže svoju nežniju stranu i to baš u emisiji kod buduće tašte Kris Džener (Kris Jenner). Pričao je o toma da obožava Kim (Kim Kardashian) i njihovu dvomesečnu ćerku Nort Vest (North West) kao i o večitoj borbi sa paparacima, koji im ne daju mira. Ironično, ti isti paparaci su odgovorni za popularnost i milione koje porodica Kardašijan zarađuje.

Emisija, koja je nastala nakon što je Opra Vinfri (Oprah Winfrey) rešila da okonča svoj tok šou, uskoro završava svoju probnu sezonu. Epizoda sa Vestom će biti poslednja, a emitovanje je najavljeno za 23. avgust na TV stanici Foks.

Pričalo se kako mama Kardašijan nije zadovoljna ćerkinim izborom, ali je očigledno promenila mišljenje ili je jednostavno shvatila da može lako da unovči i slavu Kanje Vesta. Kim se i dalje ne pojavljuje, ali zato Kris uživa u svojoj slavi, a pre samo nekoliko dana prošetala je u dramatičnoj gotik kombinaciji sa svojim novim mezimcem, mini prasetom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs