Mama i ćerka imaju druge prioritete

Kim Kardašijan i Kris Džener žele da okončaju svoj rijaliti TV šou

Nova mama Kim želi da se posveti svojoj bebi i liniji, dok je mama Kardašijan već našla novo zaposlenje, iako nema zvaničnih izveštaja o okončanju rijalitija
Šuška se
12:20h
Kim Kardašijan i Kris Džener žele da okončaju svoj rijaliti TV šou
Foto: AP

Keeping up with the Kardashians je do sada najveći uspeh u domenu rijaliti televizije. Ali, kako to obično biva u životu, sve što je lepo ima kraj. Tako su počela nagađanja o tome da mama i ćerka, Kim Kardašijan (Kim Kardashian) i Kris Džener (Kris Jenner) žele da okončaju boravak na E! kanalu i posvete se nekim drugim stvarima.

Kim najpre želi da se oslobodi kilograma koje je dobila tokom trudnoće. Ona je frustrirana jer joj lekari savetaju da još malo sačeka sa treninzima. Do sada je izgubila oko 9 kg, a planira da smrša još najmanje 22. U međuvremenu se krije u maminoj kući.

Mama Kardašijan kaže da je ćerka, uprkos kilogramima, izuzetno srećna, a iskoristila je priliku da najavi svoj novi talk šou, u kom će joj prvi gost biti upravo 32-godišnja Kim. Šou će se zvati Kris, a do tada Kim planira da izgleda kao nemački supermodel, Hajdi Klum (Heidi Klum).

Ni mama ni ćerka nisu dale komentar o ponašanju Kanje Vesta (Kanye West), koji se fizički obračunava sa paparacima, sada već jednom nedeljno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs