Više od milion funti na računima kladionica

Britanske kladionice: Najviše uloga na ženska imena

U očekivanju rođenja deteta princa Vilijama i njegove supruge Kejt, na kladionicama u Velikoj Britaniji izbila je danas navala uloga u zadnji čas, a veći deo novca ulaže se na ime budućeg, trećeg u nizu, naslednika britanskog kraljevskog trona
Šuška se
23:44h Autor:
Britanske kladionice: Najviše uloga na ženska imena
Foto: Fonet

"Novac se zaista sliva. Primili smo oko 30.000 funti (35.000 evra) za poslenja tri sata. To je neverovatno", rekao je portparol irske kladionice Paddy Power, Rori Skot.

Prema njegovim rečima, veći deo uloga odnosi se na ime, dok su suspendovani ulozi na datum rođenja naslednika.

Nagađanja da će biti rođena devojčica posle komentara Kejt u martu, kladioničare su navele da ženska imena budu među popularnijima.

Predstavnik britanske kladionice Viljem Hil rekao je da su Aleksandra i Šarlot najpopularnija, dok su na listi i ime Viljemove majke - princeze Dajane, kraljice Elizabete i vladarke koja je najduže bila na tronu - Viktorije.

Za kladioničare koji misle da će biti rođen dečak - favoriti su Džordž i Džejms.

AFP ističe da je Džordž favorit od prvog dana i podseća da se Džejms zove brat vojvotkinje od Kembridža.

Kladioničari saopštavaju da su do sada primili više od milion funti ukupno na račun "najveće novine iz vansportske oblasti".

Ulozi stižu iz celog sveta, pa je i jedan Austrijanac uložio 1.000 funti, kladeći se da će biti rođen dečak.

Kada je reč o datumu, portparolka Viljem Hila je rekla da se svima činilo da će dete biti rođeno sledeće sedmice.

Klađenju, međutim, ni posle porođaja neće biti kraj pa će se tipovati kakve će boje biti haljina Kejtine sestre Pipe kada dođe u prvu posetu u bolnicu ili koliko će puta doći u bolnicu.

Takođe, primaju se ulozi i za to ko će držati bebu na stepenicama i za sada je, na listi irske kladionice, favorit Viljem, navodi francuska novinska agencija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs