Stara ljubav zaborava nema

Momir Gajić smuvao Jelisavetu Orašanin: I dalje čuva Radine slike, glumica luda od ljubomore!

Iako zasad sve funkcioniše kao pod konac, postoji jedna stvar koja lepoj glumici ne da mira. Naime, njoj smeta to što Momir i dalje u telefonu ima fotografije iz perioda kad je bio srećan s Radom, kaže izvor
Šuška se
20:12h Autor:
Momir Gajić smuvao Jelisavetu Orašanin: I dalje čuva Radine slike, glumica luda od ljubomore!
Foto: Kurir

Otkako su rešili da se ne vraćaju starim ljubavima, nego da otpočnu ljubavnu vezu, Jelisaveta Orašanin i Momir Gajić odlično funkcionišu.

Međutim, njihova ljubav verovatno bi bila jača da nema duhova prošlosti iliti njegove bivše devojke Rade Manojlović. Naime, kako Kurir Stars saznaje, glumica je od košarkaškog menadžera tražila da izbriše sve fotografije i uspomene koje ga podsećaju na popularnu pevačicu.

"Jelisaveti je toliko stalo do Momira da sve čini kako bi bili zajedno. S obzirom na to da on radi u inostranstvu, u Turskoj i Americi, svakog dana se čuju po nekoliko puta, razmenjuju poruke, a oboje znaju gde se ko nalazi u bilo kom trenutku. Iako zasad sve funkcioniše kao pod konac, postoji jedna stvar koja lepoj glumici ne da mira. Naime, njoj smeta to što Momir i dalje u telefonu ima fotografije iz perioda kad je bio srećan s Radom", priča izvor i nastavlja:

Rada Manojlović otvoreno o raskidu: Ovo je istina o Momirovoj i mojoj vezi!

"Nju to baš muči, i s vremena na vreme mu indirektno skrene pažnju da joj to smeta. Ona želi da Momir definitivno raskrsti s prošlošću i uspomene ostavi tamo gde im je i mesto - u zaboravu. Pošto joj to ne polazi za rukom, Jelisaveta je pomoć potražila i od Gajićeve sestre, koja je i kumovala njihovom poznanstvu. Zamolila ju je da popriča s bratom i reši taj problem", završava izvor.

Otkako su rešili da se ne vraćaju starim ljubavima, nego da otpočnu ljubavnu vezu, Jelisaveta Orašanin i Momir Gajić odlično funkcionišu.
Međutim, njihova ljubav verovatno bi bila jača da nema duhova prošlosti iliti njegove bivše devojke Rade Manojlović. Naime, kako Stars saznaje, glumica je od košarkaškog menadžera tražila da izbriše sve fotografije i uspomene koje ga podsećaju na popularnu pevačicu.
- Jelisaveti je toliko stalo do Momira da sve čini kako bi bili zajedno. S obzirom na to da on radi u inostranstvu, u Turskoj i Americi, svakog dana se čuju po nekoliko puta, razmenjuju poruke, a oboje znaju gde se ko nalazi u bilo kom trenutku. Iako zasad sve funkcioniše kao pod konac, postoji jedna stvar koja lepoj glumici ne da mira. Naime, njoj smeta to što Momir i dalje u telefonu ima fotografije iz perioda kad je bio srećan s Radom - priča naš sagovornik i nastavlja:
- Nju to baš muči, i s vremena na vreme mu indirektno skrene pažnju da joj to smeta. Ona želi da Momir definitivno raskrsti s prošlošću i uspomene ostavi tamo gde im je i mesto - u zaboravu. Pošto joj to ne polazi za rukom, Jelisaveta je pomoć potražila i od Gajićeve sestre, koja je i kumovala njihovom poznanstvu. Zamolila ju je da popriča s bratom i reši taj problem - završava naš izvor.
Ovim povodom pozvali smo Manojlovićevu, koja nije odgovarala na naše pozive i poruke. S druge strane, Jelisaveta do zaključenja broja nije bila dostupna za komentar.
Podsećanja radi, nakon dve i po godine veze, Rada Manojlović i Momir Gajić definitivno su prekinuli svoju ljubav, a isto je učinila i Jelisaveta sa svojim kolegom Vukom Kostićem.
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs