Progovorila u poslednjem intervjuu

Anđelina Džoli konačno priznala kakav je brak sa Bred Pitom: I mi imamo probleme!

Holivudska glumica prvo je demantovala glasine da je film koji govori o paru koji pokušava da spase brak autobiografski i da je snimljen prema životnoj priči nje i Breda
Šuška se
14:28h Autor:
Anđelina Džoli konačno priznala kakav je brak sa Bred Pitom: I mi imamo probleme!
Foto: Reuters/Kevork Djansezian

Anđelina Džoli (40) je za časopis Vogue snimila nekoliko fotografija sa svojom decom i progovorila o braku i filmu "By the Sea" koji je snimila sa suprugom Bredom Pitom (51).

Holivudska glumica prvo je demantovala glasine da je film koji govori o paru koji pokušava da spase brak autobiografski i da je snimljen prema životnoj priči nje i Breda.

A photo posted by Vogue (@voguemagazine) on Oct 16, 2015 at 8:12am PDT

"Scenario sam počela da pišem nakon što mi je preminula majka 2007. godine. Sve što me je mučilo kad je u pitanju njen život i bol koji je proživljavala stavila sam na papir. To je moj najintimniji film, ali nije priča o meni", tvrdi glumica.

Scenario za film nastajao je četiri godine, a bračni par je sa snimanjem počeo nakon što su se prošle godine u tajnosti venčali na Malti. Međutim, Angđelina je priznala da, iako se čini da su jedan od najstabilnijih holivudskih brakova, ni njima ne cvetaju ruže svaki dan.

"I mi imamo svojih bračnih problema", priznala je glumica. Ovo je prvi put da će se Bred i Anđelina zajedno pojaviti u filmu otkako su 2005. snimili "Gospodina i gospođu Smit".

Nevolje u raju: Anđelina Džoli i Bred Pit u žučnoj raspravi! (FOTO)

<\/div>

Anđelina je progovorila i o tužnim sudbinama svoje mame i bake.

"Obe su počele da umiru u svojoj 40. godini. Ja sada imam 40. Jedva čekam da napunim 50-u, tada ću znati da sam uspela", rekla je glumica.

Njena majka Maršelin Bertran je preminula 2007. s 56 godina nakon što se osam godina borila s rakom dojke i jajnika. Anđelina je prošle godine uklonila obe dojke i ugradila implantate jer je testiranjem otkrila da u sebi nosi gensku mutaciju BRCA 1 koja opasnost za oblolevanje od raka dojke i jajnika povišava i za 85 odsto. Zbog straha od raka, početkom ove godine podvrgla se još jednoj operaciji - uklonila je i jajnike.

Otvorio se za rođendan: Bred Pit kupio neverovatan poklon Anđelini!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs