Porodica je srećna

Kim Kardašijan zahvalna Bogu: Danima se molila da Lamar otvori oči! (FOTO)

Bivši košarkaš košarkaš je otvorio oči, prenela je starleta medijima, kao i da se svi članovi njihove porodice nadaju njegovom brzom oporavku
Celebrities
01:16h
Kim Kardašijan zahvalna Bogu: Danima se molila da Lamar otvori oči! (FOTO)
Foto: AP

Starleta Kim Kardašijan rekla je američkim medijima da je njen zet, bivša NBA zvezda Lamar Odom, otvorio oči i da komunicira sa njima, nakon što je pronađen bez svesti u jednom bordelu u Nevadi, kada se predozirao narkoticima i alkoholom.

Ona je na svom Instagram profilu objavila sliku sa venčanja, na kojoj pleše sa Odomom, a ispod iste je ostavila komentar kojim je opisala situaciju u kojoj se bivši košarkaš trenutno nalazi.

"Hvala vam svima za vaše molitve za Lamara. Drago mi je da smo Kendal i ja uspele da te nasmejemo danas. Bog je dobar", napisala je starleta.

I ostali članovi porodice Kardašijan-Džener su na svom Instagram profilu objavili fotografije podrške za Odoma, a prema pisanju američkih medija, ova tragedija je zbližila Kloi sa bivšim košarkašem sa kojim je želela razvod.

Lamar Odom se probudio iz kome: Kloi mu priznala da ga još uvek voli!

Foto: AP
Foto: AP

"Članovi porodice su pojedinačno posećivali Odoma, dok je samo Kloi bila pored njega sve vreme. Teško joj je pala cela situacija i činjenica da mora da donosi teške odluke u njegovo ime, ali ih je to povezalo. Ipak, kada se probudio prve reči su mu bile upućene upravo Kloi, kojoj je rekao - Ćao mala", navode američki mediji.

Odomova deca iz prvog braka Lamar Džunior i Destini su takođe doleteli u Nevadu da budu pored svog oca, a uslikani su nasmejani, što može značiti da su konačno dobili neke dobre vesti.

Prema izveštaju doktora, Odom je doživeo moždani udar usled preterane konzumacije narkotika i alkohola i zbog toga je pao u komu.

Kardašijani se opraštaju od Lamara Odoma: Organi mu otkazuju, lekari sumnjaju da će preživeti!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs