Pročitajte

Unuka progovorila: Ovo je prava istina o burnoj ljubavi Tita i Jovanke!

Nakon smrti Jovanke Broz, medijima se obratila Saša Broz, unuka Josipa Broza Tita
Šuška se
01:30h Autor:
Unuka progovorila: Ovo je prava istina o burnoj ljubavi Tita i Jovanke!
Foto: Profimedia

Nakon smrti Jovanke Broz, medijima se obratila Saša Broz, unuka Josipa Broza Tita. Ona je iznela svoju stranu priče o velikoj ljubavi između bivše prve dame i svog dede.

Svi slušamo o tome da je Tito voleo Jovanku do kraja života, baš kao što je u nju imao i bezgranično poverenje. Međutim, da li zaista znamo sve o njima?

Evo kako je Saša Broz opisala tu vezu:

Čuo sam njegove poslednje reči, pa isključio aparate: Ispovest Titovog lekara!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Dragi mediji, ako ste već decenijama u stanju da kopate po nečijem životu i ako se ponašate kao da znate sve i ako ste u stanju konstruisati i objavljivati životne priče prema političkim i kako vetar duva prilikama...Promaklo vam je da zadnjih 11 godina života mog dede (kažu i mnogo duže ali ja pamtim toliko) Jovanka nije bila prisutna niti na jednom - zaista ni na jednom porodičnom okupljanju.

Deda je nikad nije spominjao. Kako je završila priča između dede i nje zapravo me ne zanima. Niti bi sve vas to trebalo da zanima. To je njihova stvar. Zapravo evo izjave - Dvoje ljudi su jednom imali nešto i to nešto je jednom prestalo. Kraj priče", završila je svoje obraćanje javnosti.

Ispovest sestre Jovanke Broz: Tito proveo 15 dana sa Sofijom Loren! (FOTO)

Foto: Wikipedia
Foto: Wikipedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs