Marki Mark ne okoliše i ne bira reči

Volberg Biberu: Prestani da pušiš travu i navuci pantalone

Glumac i nekadašnji muzičar javno je prozvao mladu zvezdu, kako bi ga prizvao pameti
Šuška se
10:28h
Volberg Biberu: Prestani da pušiš travu i navuci pantalone

Nakon bezbroj nestašluka, od kojih su neki prešli granice dobrog ukusa, Džastin Biber (Justin Bieber) je privukao pažnju Marka Volberga (Mark Wahlberg), koji je sa 16 bio uhapšen zbog fizičkog napada, a zatim nekoliko godina proveo u muzičkim vodama, tako da se može reći da zna sve trikove iz industrije.

Poznati glumac, zvezda filmova Bokser, Maks Pejn i Dvostruka igra je u intervjuu za britanski San (The Sun) izjavio: "Džastine da li me čuješ? Prestani da pušiš travu, navuci pantalone i učini majku ponosnom". Volberg je dodao da se Biber ponaša kao skot, kao i da njegova karijera može lako da bude prekinuta, iako je dobar klinac.

Volberg je upoznao pop zvezdu tokom pregovora o filmskoj saradnji. Iako se nekadašnji reper, tada znan kao Marki Mark (Marky Mark), nije ogradio od eventualne saradnje, o njoj će se ozbiljnije pričati tek kada se Džastin dovede u red.

Poslednje nevolje mladog pevača uključuju posedovanje marihuane, nakon što je bio prozvan pljuvačem, jer je ispljuvao di džeja, prolaznicu, kao i grupu obožavateljki.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs