Svadbena zvona

Goca Tržan sprema glamurozno venčanje: Seka Aleksić prva pozvana!

Mladenci žele da ugoste sve koji su bili svedoci ove njihove četvorogodišnje ljubavi, koju će sada krunisati brakom
Šuška se
09:42h
Goca Tržan sprema glamurozno venčanje: Seka Aleksić prva pozvana!
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Pevačica Goca Tržan, koja nakon intimne veridbe sa bubnjarom Rašom Novakovićem sprema glamurozno venčanje, već polako pravi spisak zvanica.

Na vrhu te liste našla se njena koleginica iz druge branše Seka Aleksić. Kada je folk zvezda čula da je Raša zaprosio Gocu, odmah joj je čestitala.

"Udajem se! E baš hoću! Pa šta", pohvalila se Goca kako bi dušebrižnicima zapušila usta, dok su pravi prijatelji odmah pohrlili da joj daju podršku u nameri da stane na ludi kamen.

Goca Tržan poručila svim ženama: Nikad ne birajte muškarca koji ima Edipov kompleks!

"Čestitam od srca", napisala je Seka u poruci, dok joj je koleginica odgovorila pozivom. "Ti ćeš biti sa nama, pa ćeš da čestitaš lično", uz simbole srca odgovorila je buduća mlada.

Foto: Kurir / Dragan Kadić
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Kako saznajemo, velika svadba uveliko se planira jer mladenci žele da ugoste sve koji su bili svedoci ove njihove četvorogodišnje ljubavi, koju će sada krunisati brakom. Iako se već dve godine šuška o njihovom venčanju, očigledno da je tek sada došlo pravo vreme za novi korak u njihovom odnosu. Raša već godinama živi sa Gocom i njenom ćerkom iz prvog braka Lenom, koja ga obožava.

"Goca i Raša zapravo i žive kao da su u braku, a taj papir im ništa ne znači. Ipak, sada su odlučili da se venčaju kako bi na jednom mestu okupili sve njima drage ljude. Iako su u više navrata to hteli da učine zbog posla nisu uspeli da nađu vremena za organizaciju tako glamuroznog venčanja. Više od njih dvoje ovom događaju se raduje Lena", kaže naš izvor blizak budućim mladencima.

Novakoviću će ovo biti prvi brak, dok se pevačica 2007. godine udala za Ivana Marinkovića. Par je ubrzo dobio ćerku, a razveli su se 2011. godine uz ogromno medijsko interesovanje.

Ispratila slobodu u velikom stilu: Luksuzna devojačka žurka Bar Rafaeli! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs