Plemenito

Vlada Mandić apeluje: Pomozimo Usniji Redžepovoj, legenda treba da živi!

Vlada je i ovoga puta rešio da ne sedi skrštenih ruku i javno nudi pomoć koja je potrebna najpoznatijoj Koštani
Celebrities
19:10h Autor:
Vlada Mandić apeluje: Pomozimo Usniji Redžepovoj, legenda treba da živi!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Vlada Mandić odlučio je da pomogne Usniji Redžepovoj, koja se od utorka bori za život u Kliničko-bolničkom centru u Beogradu zbog raka pluća.

Nakon pevačicine potresne ispovesti, u kojoj je, između ostalog, rekla da želi da ozdravi, ali da joj za to treba pomoć, bivši rukometaš se prvi javio našoj redakciji i raspitivao se kako da joj uruči novac za lečenje. Poznat kao veliki humanitarac, a da pritom to nikada nije koristio za svoj lični marketing, Vlada je i ovoga puta rešio da ne sedi skrštenih ruku i javno nudi pomoć koja je potrebna najpoznatijoj Koštani.

On se iskreno sažalio na pevačicu, pa želi da joj omogući lakši oporavak. Iako je lično ne poznaje, njega je ozbiljna zdravstvena situacija Redžepove naterala u plač. On će narednih dana posetiti pevačicu u bolnici i lično joj odneti pomoć jer smatra da ona treba da oseti da nije ostala sama i da su svi uz nju do kraja.

Test za pušače: Saznajte da li ćete dobiti rak pluća!

Foto: Kurir / Zorana Jevtić
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

S druge strane, Mandić je prvo insistirao da njegova pomoć ostane u tajnosti. Međutim, kad nas je ponovo kontaktirao, promenio je mišljenje i odlučio da pozove sve ljude dobre volje da pomognu pevačici da se izbori s problemima.

"Udružimo se i pomozimo našoj Usniji. Legenda treba da živi", naglasio je Vlada.

Podsetimo, Redžepovoj se u ponedeljak pogoršalo zdravstveno stanje, pa je u utorak sa bratom i snajom iz Skoplja, gde se lečila, došla u Beograd.

Prvi selfi Eve Mendez: Prekršila pravilo sa dobrim razlogom! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs