Zaljubio se

Francuski milijarder poludeo za Snežanom Dakić: Poklonio joj redak dijamant!

Reč je o biznismenu koji širom sveta ima juvelirnice sa retkim komadima dijamanata, a našu voditeljku zapazio je u martu ove godine dok je sa ćerkom Laurom zimovala na Kopaoniku
Šuška se
07:48h Autor:
Francuski milijarder poludeo za Snežanom Dakić: Poklonio joj redak dijamant!
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Voditeljka Snežana Dakić nakon razvoda od biznismena Vladimira Mikića ne prestaje da osvaja muška srca.

Poslednji u nizu koji je pao na šarm čuvene Sneki Daki je francuski tajkun koji već mesecima pokušava da osvoji srce ove odskoro slobodne brinete.

Kako saznajemo, reč je o milijarderu koji širom sveta ima juvelirnice sa retkim komadima dijamanata, a našu voditeljku zapazio je u martu ove godine dok je sa ćerkom Laurom zimovala na Kopaoniku.

Razvode se Gven Stefani i Gevin Rosdejl: Posle 13 godina braka

"Snežana se sa njim upoznala jedne večeri dok je bila u provodu sa prijateljicama i on od tada ne prestaje da joj šalje cveće i poklone, među kojima je bio i jedan od dijamanata kojih ima svega nekoliko na svetu. Ona mu se svaki put ljubazno zahvalila, ali zbog života u različitim državama i njegovog biznisa samo su nekoliko puta bili na večeri. Čak i dok je bila na moru, on se svojom jahtom na dan usidrio u Porto Montenegro. Sve prijateljice je ubeđuju da mu pruži šansu, ali videćemo u kojem smeru će se odvijati ova romansa", rekao je izvor blizak Dakićevoj za Alo.

"Sve što mogu da vam kažem je da sam srećna i zadovoljna, što se može primetiti na meni, a sada izvinite, moram pod tuš", rekla nam je u prolazu Sneki i otišla da se osveži posle napornog treninga.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs