Sudija Američkog Idola postaće otac prvi put sa 53 godine

Šokirao svet: Sajmon Kauel očekuje dete sa ženom svog prijatelja

On u rijalitijima kontroverzno odlučuje o sudbini brojnih talenata, a svoju bezobzirnost pokazao je i na privatnom planu, gde je preoteo ženu svom dobrog drugaru
Šuška se
19:06h
Šokirao svet: Sajmon Kauel očekuje dete sa ženom svog prijatelja
Foto: Shutterstock

Sajmon Kauel (Simon Cowell), proslavljeni televizijski producent i sudija Američkog Idola, očekuje dete sa Loren Silverman (Lauren Silverman), još uvek zakonitom suprugom jednog od njegovih najboljih prijatelja, biznismena Andrua Silvermana (Andrew Silverman). Sapunica traje već skoro godinu dana, od kada su Loren (36) i Andru razdvojeni.

Vesti o trudnoći potvrdili su Sajmonovi prijatelji putem medija i društvenih mreža, ali se glavni akteri ove ljubavne drame još uvek nisu oglasili. Loren ima sedmogodišnjeg sina Adama sa čovekom čije prezime i dalje nosi, dok Sajmon sada očekuje rođenje svog prvog deteta. Iako je ranijih godina odavao utisak samoživog milionera, kada je javno rekao: "Bože, ne. Nikada ne bih mogao da imam decu. Kada bi bila ovde i žvrljala po zidovima, poludeo bih." Ipak, pre par meseci strog delilac pravde u rijalitijima za talente promenio je svoj stav. "Volim decu i želeo bih da imam devojčicu."

Britanski sudija, dobro poznat po svom oštrom jeziku i uvredljivim kritikama na račun takmičanja i muškog i ženskog pola, sada se već može pohvaliti haremom žena, koje su prodefilovale njegovom jahtom i, naravno, njegovim krevetom. Sajmon (53) ima ljubavni staž sa podužim spiskom žena. Neke od njih, poput pevačice Sinite (Sinitta), sa kojom je Kauel bio u vezi 15 godina uz nekoliko raskida, pričale su kako je popularan sudija bio loš ljubavnik, jer je njegov seksualni život previše organizovan i ni malo spontan. Tamnoputa Britanka je danas jedan od Sajmonovih najbližih prijatelja. Sa druge strane, bilo je i onih pripadnica lepšeg pola, kao što je engleski model Alisija Duval (Alicia Douval), koja je tvrdila da je Sajmon bio nezasit u krevetu i da su jednom imali seks 11 puta tokom iste večeri.

Šta će reći Loren, najnovija partnerka "ozloglašenog" Britanca saznaćemo verovatno uskoro, s obzirom da je njena prijateljica otkrila da ova crnokosa Njujorčanka voli budućeg oca njenog deteta i da želi da se uda za njega. Ostaje da vidimo hoće li beba i najnovija romansa biti dovoljni da Sajmon konačno uđe u brak, nakon brojnih veridbi koje su se uvek završavale raskidom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs