Slavljenica

Povodom 30. rođendana: Rada Manojlović priprema veliku žurku!

Organizaciju proslave u Požarevcu pevačica je prepustila sestri Maji, koja je pozvala njihove prijatelje iz detinjstva, kao i rodbinu
Šuška se 24.07.2015. - 13:40h Autor: Kurir
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Rada Manojlović će prirediti veliko slavlje 25. avgusta povodom 30. rođendana, a među gostima biće njen sadašnji i bivši dečko - Momir Gajić i Milan Stanković.

 

Rada Manojlović: Ne moram da budem prijatelj sa Momirovim roditeljima!

 

Organizaciju proslave u Požarevcu pevačica je prepustila sestri Maji, koja je pozvala njihove prijatelje iz detinjstva, kao i rodbinu. Na slavlju će biti i neke Radine kolege.

 

"Na večeru će biti pozvano stotinak ljudi. Rada nije rođendan slavila dve godine, pa je sestra Maja došla na ideju da za jubilarni 30. napravi veliku žurku. Zanimljivo je da će na feštu Manojlovićeva pozvati Milana, čemu se Momir nije protivio", kaže izvor Kurir Starsa blizak zvezdi Granda.

 

Njihova saznanja potvrdila je i pevačica, koja je trenutno preokupirana privođenjem kraju snimanja novog albuma.

 

"Naravno da ću prijateljski pozvati Milana. Sve ružne stvari smo oprostili jedno drugom i više se toga i ne sećamo. Što se tiče kolega, ne znam još za rođendan, ali na promociju albuma ću i njega i njih sigurno pozvati. Biće tu dosta pevača", rekla je Rada Manojlović.

 

Podsetimo, Rada i Milan su bili pet godina u vezi, a raskinuli su pre dve i po. Pevačica je bivšeg zamenila Momirom, a Stanković od tada nije imao ozbiljnu vezu. Njih dvoje jedno izvesno vreme nisu komunicirali, ali su na kraju uspeli da prevaziđu sve nesuglasice. Milan je čak napisao Radi i pesmu za novi album.

 

Neobičan recept za ravan stomak Rade Manojlović: Ne treba vam vežbanje!

 

Foto: Kurir / Damir Dervišagić
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Inače, Rada je do sada skromno proslavljala rođendane, pa će sada prirediti feštu baš zato što je u pitanju trideseti. Pre dve godine svoj najlepši dan provela je u bolnici s lekarima jer je njena rođena sestra Maja operisala slepo crevo, dok je prošle bila poslovno u Crnoj Gori.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...