Odnosi daleko od idealnih

Rada Manojlović: Ne moram da budem prijatelj sa Momirovim roditeljima!

Pričalo se kako je Momirova sestra i majka ne vole, a pevačicu je to očigledno dosta pogodilo jer je, kako kaže, istraživala odakle je cela priča potekla
Šuška se
01:50h Autor:
Rada Manojlović: Ne moram da budem prijatelj sa Momirovim roditeljima!
Foto: Kurir / Aleksandar Jovanović

Rada Manojlović i Momir Gajić uživaju u svojoj ljubavi i pored raznih spekulacija da pevačica ima problem u odnosu sa njegovim roditeljima.

Naime, pričalo se kako je Momirova sestra i majka ne vole, a pevačicu je to očigledno dosta pogodilo jer je, kako kaže, istraživala odakle je cela priča potekla.

"Malo sam se raspitivala kako je potekla ta priča. Rekli su mi da su saznali preko drugarice koja je to čula u nekom kafiću od druga Momirove sestre. I meni je bilo jasno o čemu se radi. U redu je kada o meni pišu svašta, ja sam navikla na to, ali ne znam zbog čega mešaju druge ljude iz mog okruženja", rekla je pevačica. Nije htela da iznosi mnoge detalje što se njene veze tiče, ali je otkrila da ne može da bude prijatelj sa Momirovim roditeljima.

Rada Manojlović preživljava teške dane: Sve mi je pošlo nizbrdo!

"Trudim se da ne iznosim detalje o vezi sa Momirom jer to ničemu ne vodi. Da me stvarno ne vole i da tu ima nečeg lošeg, verujem da bi se naširoko pisalo o tome. Momirovi roditelji su pre svega obrazovani ljudi, kulturni i veoma svedeni u razgovoru. Smatram da su familijarni odnosi veoma bitni i da treba da se poštujemo pre svega. Znači, ne moramo mi da budemo najbolji prijatelji jer nismo bliski ni po godinama. Ali poštovanja mora da bude, to je obavezno", zaključuje Rada.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs