Smrtni slučaj u porodici

Rada Manojlović preživljava teške dane: Sve mi je pošlo nizbrdo!

U takvim trenucima ti je iščupano srce. Još tada sam naučila da imam dugme za iskuljučivanje i da, obuzeta tugom, uveseljavam ostale ljude - kaže pevačica
Celebrities
17:12h
Rada Manojlović preživljava teške dane: Sve mi je pošlo nizbrdo!
Foto: Instagram

Pevačica Radmila Manojlović ovih dana prolazi kroz teške trenutke. Pre nekoliko dana umro joj je deka, za koga je bila jako vezana, a zatim joj je brat po ocu Nenad Manojlović ispao iz takmičenja „Zvezde Granda“.

Pevačica je otkazala nastupe za ovu nedelju, a mi smo je zatekli na snimanju muzičkog šoua, gde je bodrila brata i priznala nam je da joj je jako teško zbog svega.

"Sve je pošlo nizbrdo. Prvo dekina smrt, sada je i Neša ispao. Nije ovo naša nedelja. To je tatin tata i Nenad i ja smo bili jako vezani za njega, teško nam je, a mislim da je mom bratu još teže, jer je morao da se skoncentriše i izađe na scenu kao da se ništa ne dešava", rekla je Rada. Ona ovog puta nije bodrila starijeg brata iz bekstejdža, već je sedela u ćošku bine, kako ne bi bila primećena.

Podsećanja radi, Rada je pre godinu dana ispričala kako se osećala kada joj je umrla mama, a ona je devet dana posle njene smrti morala da peva.

Rada Manojlović nije dovoljno dobra za Momira: Svekrva i zaova protiv njihove veze!

Foto: Kurir / Dragan Kadić, Rada Manojlović sa bratom Nenadom
Foto: Kurir / Dragan Kadić, Rada Manojlović sa bratom Nenadom

"Pevala sam deveti dan nakon majčine smrti, jer smo finansijski loše stajali, a bio mi je neophodan novac zbog priprema daće za 40 dana, pola godine i godinu, koje u mom kraju izgledaju kao svadbe, uz hranu i piće. Da bi ispoštovali te običaje, neko je morao da radi, a taj neko sam bila ja. Bilo je surovo, ali nisam imala izbor. U takvim trenucima ti je iščupano srce. Još tada sam naučila da imam dugme za iskuljučivanje i da, obuzeta tugom, uveseljavam ostale ljude. Sada, kada sam finansijski stabilna, mogla bih sebi da dozvolim da na miru odžalim i isplačem se", bila je tada iskrena Manojlovićeva.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs