Odmor se nastavlja

Na krstarenju Hrvatskom: Nole i Jelena sa Stefanom plove porodičnom jahtom!

Posle Crne Gore, Novak je sa Jelenom i Stefanom otišao na odmor u Dalmaciju
Šuška se
04:40h Autor:
Na krstarenju Hrvatskom: Nole i Jelena sa Stefanom plove porodičnom jahtom!
Foto: Twitter / Novak Djokovic

Novak je svojom jahtom otplovio za susednu Hrvtasku, iz Crne Gore, gde je prethodnih dana uživao na Svetom Stefanu i prelepoj Kraljičinoj plaži.

U Hrvatskoj će uživati u nekoliko najpoznatijih letovališta, posetiće najlepše plaže i uživaće u čuvenim dalmatinskim specijalitetima kao i krastarenju među ostrvima, što je poseban užitak.

"Novaku je sada jedino važno da se dobro odmori i da bude sa svojom porodicom koja ga je pratila na turnirima, ali se malog Stefana, ipak, uželeo. Zato mu je sada važno da po ceo dan bude sa njim i sa Jelenom, pa nam je svima s osmehom poručio: Pustite me da se odmorim", kaže izvor blizak našem teniseru.

Zabrinuti Novak i Jelena: Uputili apel crnogorskim medijima

Foto: Facebook / Novak Djokovic
Foto: Facebook / Novak Djokovic

Svetski reket broj jedan u tenisu, Novak Đoković, posle uspeha na Vimbldonu i velikog niza dobijenih mečeva tokom cele 2015. godine, otišao je na zasluženi odmor.

Takvo opuštanje i uživanje sa najbližima daće mu energiju za predstojeće turnire koji ga očekuju: Rodžers kup u Montrealu 10. avgusta, potom masters turnir u Sinsinatiju, jedini koji nedostaje Novaku da bi kompletirao svih devet, a koji počinje 16. avgusta, i US Open, poslednji grend slem sezone, koji startuje 31 avgusta.

Jelena Đoković, žena za primer: Mali trikovi koji je čine lepom!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs