Porodični odmor

Nole i Jelena u Crnoj Gori: Odveli sina na Sveti Stefan! (FOTO)

Đokovići su nekoliko sati proveli na Kraljičinoj plaži, posle čega su se svojom jahtom vratili u Porto Montenegro kod Tivta
Vesti
09:14h Autor:
Nole i Jelena u Crnoj Gori: Odveli sina na Sveti Stefan! (FOTO)
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Novak Đoković posle osvajanja Vimbldona sa suprugom Jelenom i sinom Stefanom stigao je u Crnu Goru, gde će boraviti do sutra, piše Kurir.

Najbolji teniser sveta i njegova žena odlučili su da se vrate na Sveti Stefan, gde su se venčali 11. jula prošle godine.

Oni su inače smešteni u luksuznom kompleksu Porto Montenegro kod Tivta, a svojom jahtom došli su da obiđu mesto gde su se zavetovali na večnu ljubav.

Svoj odmor podredili su osmomesečnom nasledniku, kojem je ovo prvi odlazak na more.

Nekoliko sati su proveli na Kraljičinoj plaži, a kad je sunce upeklo, sklonili su se u restoran. Ubrzo su isplovili i vratili se u Tivat.

Novak Đoković objasnio: Žene su u mojim očima boginje!

Inače, Đokoviće i na odmoru prate telohranitelji, koji se brinu da teniser sa svojom porodicom ima potreban mir. Iako se nalazi na letovanju, teniser je veoma srdačan i strpljiv sa svojim fanovima, pa svakom izlazi u susret da se fotografiše.

Jedino je izbegavao predstavnike medija, koji su opkolili Sveti Stefan.

Ekipi Kurira uspelo je da ekskluzivno uslika Đokovića s porodicom.Kako smo saznali, teniser je planirao da poseti i manastir Ostrog, ali još uvek je neizvesno da li će obići pravoslavnu svetinju.

Čuda svetog Vasilija Ostroškog: O njima se i danas priča!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs