Strašno

Na korak od smrti: Nikolina Pišek preživela pakao anoreksije!

Poznata hrvatska lepotica je posle porođaja upala u težak problem i jedva se izvukla
Šuška se
18:12h Autor:
Na korak od smrti: Nikolina Pišek preživela pakao anoreksije!
Foto: Printscreen Facebook/Nikolina Pišek

Brojne zvezde su zbog nedostatka samopouzdanja ili različitih kompleksa i problema narušile svoje zdravlje. Neke su se izgladnjivale, a druge prejedale. Poznata hrvatska lepotica takođe je upala u sličan problem i jedva se izvukla.

Izgladnela glumica prevršila svaku meru: Svi su gledali u njeno koščato telo! (FOTO)

Nikolina Ristović, nekada Pišek, (42) nakon rođenja ćerkice Hane vodila je bitku sa anoreksijom. Imala je, kaže, velikih problema sa dojenjem zbog upale dojki. Posetila je doktorku i zatražila tablete protiv laktacije, međutim ona nije shvatila koliko je Nikolina psihički iscrpljena.

<\/div>

Uveravala ju je da će se to regulisati ida i dalje pokušava da doji. "Nije mi dala tablete, a ja sam bila toliko očajna da sam odlučila da zaustavim proizvodnju mleka na prirodan način. Nedelju dana nisam ništa pojela, a upala se smirila. Izgubila sam osećaj gladi, pa sam i sledećih meseci jela minimalno", objasnila je voditeljka, koja je tada imala 21 godinu i težila samo 43 kilograma.

Svi oko nje bili su zgroženi kako izgleda, međutim ona je sama sebi bila neopisivo lepa tako mršava. "Kosti su mi se videle na leđima. Da sam anoreksična, shvatila sam tek kada sam čula jednog oca kako tiho govori svojoj deci da tako izgleda anoreksija. Pokazivao je prstom u mene", priznala je Nikolina.

Jezivo mršava Đulijana Rančić: Jedva krupnija od dvogodišnjeg sina! (FOTO)

Ubrzo nakon toga, na rutinskom pregledu, lekar joj je rekao da će je hospitalizovati, pa je počela da jede. Oporavak je, kaže, trajao godinu dana.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs