Skandal potresa Ameriku

Procureli dokumenti o Bilu Kozbiju: Omamljivao žene tabletama, pa ih silovao!

Mnoge su ga optuživale da ih je drogirao i silovao u incidentima koji su se dogodili pre četrdesetak godina, a sada priča dobija svoj epilog
Šuška se
13:58h Autor:
Procureli dokumenti o Bilu Kozbiju: Omamljivao žene tabletama, pa ih silovao!
Foto: Profimedia

Bil Kozbi svedočio je 2005. godine na sudu da je nabavio tablete za omamljivanje sa namerom da ih da mladim ženama sa kojima je želeo seks. Takođe, priznao je da je dao taj sedativ najmanje jednoj ženi i "drugim ljudima". Tako stoji u dokumentima koje je sudskim putem uspela da nabavi agencija The Associated Press.

Jeziv život Nine Morić: Cena života na visokoj nozi!

Kozbijevi advokati nisu želeli da se ti dokumenti objave jer bi mogli da ga osramote zauvek, a odnose se na slučaj seksualnog zlostavljanja koji je rešen diskretnom nagodbom 2006. godine.

Više od dvadeset žena optužilo je Kozbija za seksualno zlostavljanje. Mnoge su ga optuživale da ih je drogirao i silovao u incidentima koji su se dogodili pre četrdesetak godina.

Foto: Profimedia

Slavni 77-godišnji komičar nikada nije kazneno gonjen, a većina optužbi je do sada zastarela.

Da podsetimo, nedavno ga je i poznata voditeljka potvrdila sumnje o Bilu Kozbiju. Naime, Čelzi Hendler je u intervjuu za magazin Esquire tvrdils da ju je Bil Kozbi pre 10 godina pozvao na blud.

Mračna ispovest unuke nobelovca: 7 samoubistva u porodici i mentalno obolela sestra! (FOTO)

"Bila sam u Atlantik Sitiju, radila sam stend ap, a on je bio u istom tom hotelu. Oko 3 sata, neko je zakucao na vrata, otvorila sam i čula - Znate, gospodin Kozbi bi zaista voleo da vas intimnije upozna u svom hotelskom apartmanu", objasnila je Čelzi.

Voditeljki i komičarki poziv je bio čudan, pa je zamolila svoja tri prijatelja da je zaštite. Nepoznatom čoveku rekla je da ne želi da ide sa njim i da je ne zanima poziv od Bila Kozbija.

Foto: AP
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs