Nezgode se samo nižu

Poterao ih maler: Monika Beluči se istraumirala zbog pada Emira Kusturice sa konja!

Režiseru su odmah u pomoć pritekli glumci, a najviše se uplašila italijanska diva. Ovaj manji incident dogodio se na Morinama kod Nevesinja gde Kusturica snima film Na mlečnom putu
Šuška se
11:34h Autor:
Poterao ih maler: Monika Beluči se istraumirala zbog pada Emira Kusturice sa konja!
Foto: Kurir / Zoran Šaponjić

Emir Kusturica je pre dva dana pao s konja tokom snimanja filma "Na mlečnom putu". On je uzjahao životinju, ali ga je ona brzo zbacila sa sebe i on je završio na zemlji. Ovo nije prvi put da Kusta doživi ovakav peh jer je i prošle godine pao, ali s magarca.

Ovaj manji incident dogodio se na Morinama kod Nevesinja, gde ekipa u kojoj je i slavna Monika Beluči poslednjih mesec dana vredno radi na snimanju. Režiseru su odmah u pomoć pritekli glumci, a najviše se uplašila italijanska diva.

Peh na snimanju: Sloboda Mićalović pala kroz prozor!

"Sve se brzo odigralo. Emir je u brdu jahao konja, koji je u jednom trenutku podivljao i režisera bacio na zemlju. Monika se istraumirala i insistirala je da se Kusturica odmah prebaci u bolnicu. Pošto nije doživeo težu povredu, on ju je smirio i rekao da nema potrebe za tim jer se samo malo ugruvao. Saradnici su pomahnitalog konja jedva ukrotili na sledećem brdu. Odmah su pozvali vlasnika i životinja je zamenjena", priča izvor koji se tom prilikom zadesio na licu mesta, a prenela je Slobodna Hercegovina.

Emir Kusturica: Monika se ne ponaša kao holivudska zvezda

Novinari Kurira su pozvali reditelja, koji nije ni saslušao zašto ga zovu, već je brže-bolje spustio slušalicu. Pričljiviji je bio prošle godine kad je pao s magarca, ali ni tada nije želeo da govori o incidentu već je u svom stilu poručio:

"Izvukao sam se ja i iz težih go.ana, pa ću i iz ovih", poručio je tada Kusturica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs