Lakše povređen

Emir Kusturica doživeo saobraćajnu nesreću

Slavni filmski reditelj doživeo je sinoć saobraćajnu nesreću na putu Beograd - Čačak
Vesti
19:50h Autor:
Emir Kusturica doživeo saobraćajnu nesreću
Foto: Fonet

Kusturica je bio na mestu suvozača, a i on i vozač Vićentije Savić (67) povređeni su u udesu, koji se, prema prvim, nezvaničnim informacijama, dogodio na novoj obilaznici oko Ljiga. Pošto je zadobio lakše povrede, posle pregleda produžio je za Beograd, piše Kurir.rs.

Kusturica je pušten na kućno lečenje. Nesreća se dogodila oko 23 sata, kada je automobil “mercedes”, kojim je upravljao Vićentije sleteo s puta. Još uvek nisu poznati razlozi zbog kojih je vozač izgubio kontrolu nad volanom.

Njegov vozač Vićentije Savić (67) zadržan je na lečenju na Odeljenju opšte hirurgije i ima prelom ključne kosti.

Mercedes, kojim je upravljao Savić, kretao se iz Čačka ka Beogradu i sinoć je sleteo je sa puta u Ljigu.

Iako se prvobitno pojavila informacija da su nakon ukazane prve pomoći, na licu mesta, putnici upućeni su na dalju dijagnostiku u Urgentni centar Opšte bolnice u Valjevu, oni tamo nisu bili. Reditelj i Vićentije nisu bili uopšte u bolnici, već su odmah, sa lica mesta hitno prevezeni za Beograd.

Portparolka beogradske Hitne pomoći Nada Macura rekla je za beogradske medije da su u Urgentni centar reditelj i Vićentije prevezeni nekim ličnim prevozom, jer Hitna pomoć nije slala vozilo na teren povodom ovog slučaja. Još nema informacija u kom stanju se nalazi Emir Kusturica, kao ni vozač za koga se sumnja da je izazvao nesreću.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs