Evo kako je izgledalo

Snežana Dakić dostojanstvena: Susret sa devojkom bivšeg muža! (FOTO)

Voditeljka se sa Vladimirom Mikićem i njegovom partnerkom Jovanom nije pozdravila, ali ih je zato sve vreme merkala iza leđa
Šuška se
21:30h Autor:
Snežana Dakić dostojanstvena: Susret sa devojkom bivšeg muža! (FOTO)
Foto: Kurir

Snežana Dakić od razvoda sa Vladimirom Mikićem često na javnim mestima naleće na svog bivšeg supruga i njegovu devojku Jovanu, piše Kurir.

Tako je bilo i na svečanom uručenju carskog ordena Draganu Stojkoviću Piksiju, koji je slavnom sportisti uručen za izuzetan doprinos unapređenju odnosa sa Japanom.

Ivana Peters o strašnoj bolesti: Doživela sam infarkt jer sam se sama lečila!

Voditeljka se sa bivšim dragim i njegovom sadašnjom partnerkom nije pozdravila, iako je nekoliko puta prošla tik pored para, ali ih je zato merkala ispod oka čim bi se malo odmakla i stala iza njihovih leđa. Kad je mislila da je niko ne gleda, odmeravala je Jovanu od glave do pete.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

Pored toga što je i ostali svet mogao da primeti šta voditeljki bode oči, njene strele od pogleda ulovio je i Kurirov paparaco. U jednom momentu Snežana Dakić se uhvatila i preko stomaka, kao da ju je nešto preseklo, pa je brže bolje posegla za čašicom da se dozove.

Nakon svega se nad celom situacijom malo zamislila i onda je spas potražila u razgovoru sa ostalim zvanicama. A to što joj je živa slika bivšeg muža sa devojkom sve vreme bila pred očima, voditeljka je nastojala da sakrije tako što je osmehom odavala utisak da je veoma raspoložena.

Bilo kako bilo, Snežani se jedno nikako ne može osporiti, a to je da u 46. godini izgledom i dalje može da parira znatno mlađoj suparnici.

Lepa Brena, nekad i sad: Drastična transformacija! (FOTO)

Foto: Kurir
Foto: Kurir
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs