Javni blam

Iznenađenje: Švajnštajger otkrio šta ga muči, javnost u šoku! (FOTO)

Srpski zet je u jednoj od svojih izjava otkrio dugo čuvanu tajnu i time zaprepastio sve
Šuška se
13:24h Autor:
Iznenađenje: Švajnštajger otkrio šta ga muči, javnost u šoku! (FOTO)
Foto: Profimedia

Iako se mnogo zna o kapitenu Bajerna iz Minhena, Bastijan Švajnštajger je i dalje enigma za mnoge. Rođen je 1984. godine u blizini Minhena. Neosporni talenat rezultirao je time da je i pre nego što je napunio 20 godina, zaigrao na Evropskom prvenstvu u fudbalu.

Fudbaler ima još jednu strast, a to je košarka. Zbog toga često posećuje košarkaške utakmice. Za srpsku javnost najinteresantniji je kao dečko poznate teniserke Ane Ivanović.

Izdala ga kad mu je najteže: Šumaherova žena gola u Plejboju nakon razvoda! (FOTO, VIDEO)

Mogući su problemi u raju s obzirom na to da Bastijan Švajnštajger nije opčinjen seksom kao svi drugi muškarci. Naime, on je jednom prilikom izjavio kako se više „pali“ na postizanje golova nego na upražnjavanje seksa sa ženama.

Postizanje golova je za mene važnije od seksa. Da bih dao jedan učinio bih sve, a za seks ni približno toliko“ , otkrio je nemački fudbaler.

Dugo se nagađalo da su se njih dvoje zbližili i da između njih ima nešto više od običnog prijateljstva, ali niko se nije izjašnjavao po tom pitanju. Tek od skoro ih možemo videti kako razmenjuju nežnost u javnosti, a jednom prilikom se i nagađalo da su se njih dvoje tajno venčali.

Najskupljih 5 sekundi seksa: Poznati teniser uništio život zbog manekenke! (FOTO)

Ipak, informacija se pokazala netačnom, ali ne i nemogućom. Između 2007. i 2014. godine bio je u ozbiljnoj vezi sa nemačkim supermodelom Sarom Brendner, ali je ulogu „lepše polovine“ preuzela naša Ana Ivanović.

Fotografisani su zajedno u Minhenu, Njujorku i Melburnu, a zvanično su objavili da su par tek u februaru ove godine. Švajnštajger redovno pruža podršku Ani na teniskim turnirima, zbog čega su ga nemački mediji nazvali „papučar“.

Trenutno najpopularniji sportski par, kako u Srbiji tako i u Nemačkoj, mogao bi da bude pun pogodak. Sportistima je potrebna posebna vrsta podrške, pa zato on može da bude idealan za nju jer će sigurno imati puno razumevanja za njene sportske obaveze, treninge i druge stvari.

Zato i ne čudi da sportisti često upravo sportiste biraju za partnere jer se međusobno najbolje razumeju. Ana i Švajni su već nekoliko meseci u vezi i izgleda da za sada sve ide kao podmazano, osim, eto, možda, seksa...

Javna tajna o kojoj svi ćute: Ko ne voli Novaka Đokovića?

Želimo im sreću!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs