Uživaju u ljubavi

Marko Jarić dolazi u Srbiju sa devojkom: Ništa od raskida!

Njih dvoje uživaju u Majamiju i često se mogu videti na plaži i po elitnim restoranima, iako se pisalo o navodnom prekidu veze
Šuška se
13:28h Autor:
Marko Jarić dolazi u Srbiju sa devojkom: Ništa od raskida!
Foto: Kurir: Dragan Kadić/ Printscreen YouTube

Marko Jarić (37) planira da s novom devojkom Dušicom Savić (23) u julu doputuje u Srbiju.

Bivši košarkaš će, kako Kurir saznaje, na svega sedam dana doći u Beograd u posetu najbližima, a atraktivna manekenka će iskoristiti to vreme da poseti roditelje koji žive u Smederevu, a koje dugo nije videla.

Iako se pisalo da je poznati košarkaš raskinuo vezu s manekenkom koju je upoznao u Majamiju, njih dvoje i dalje uživaju u svojoj ljubavi. Oni bi i ranije došli u Srbiju, ali zbog poslovnih obaveza to nije bilo izvodljivo.

"Marko je srećan u vezi sa Dušicom. Njemu ne smeta to što je ona od njega mlađa čak 14 godina, jer je dosta zrelija od svojih vršnjaka. Oni se u potpunosti razumeju, a već su isplanirali svaki dan boravka u Srbiji. Postoji mogućnost da Jarić s njom ode u Smederevo i upozna njene roditelje", priča izvor Kurira i dodaje:

Tejlor Svift prvi put objavila fotografiju sa dečkom: Labudovi u vodenom raju! (FOTO)

"Markove ćerke Valentina i Sijena ostaće s majkom Adrijanom Limom na moru. On vodi računa o svojim devojčicama i maksimalno im je posvećen. Čak ih je upoznao sa Dušicom, koja im se svidela. Njegova bivša žena Adrijana, s kojom je u odličnim odnosima, nije imala ništa protiv toga da njene ćerkice upoznaju tatinu novu devojku, koja je oduševljena Jarićevim naslednicama", zaključuje izvor.

Inače, Marko i Dušica se skoro ne razdvajaju. Njih dvoje uživaju u Majamiju i često se mogu videti na plaži i po elitnim restoranima. Njegovi prijatelji su prihvatili Spasićevu, koja ih je oduševila i smatraju da je bivši košarkaš pronašao idealnu ženu za sebe.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs