Golupčići

Stara ljubav zaborava nema: Pomirili se Kaća i Bane? (FOTO)

Kada se pevačica pojavila i snimila gde sedi, bacila mu se u zagrljaj, izljubila ga i brzo se smestila za njegov sto, gde je i ostala do kraja večeri
Šuška se 11.06.2015. - 09:51h Autor: Kurir
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Pevačica Katarina Živković i maneken Bane Janković proveli su veče zajedno na slavlju povodom rođenja deteta Saše Đurića, menadžera pevačice Rade Manojlović.

 

Iako se u poslednje vreme mnogo priča o pomirenju ovog para, oni uporno tvrde da između njih više nema ljubavi. Međutim, po Kaćinom ponašanju na ovoj proslavi ne bi se baš reklo da se bivšem dečku obradovala samo kao prijatelju.

 

U restoran su došli odvojeno, a Janković je stigao pre Živkovićeve. Kada se pevačica pojavila i snimila gde sedi, bacila mu se u zagrljaj, izljubila ga i brzo se smestila za njegov sto, gde je i ostala do kraja večeri. Po načinu na koji ga je gledala i ćaskala sa njim, delovalo je kao da ga se mnogo uželela ili kao da su strasti ponovo planule. Od njega se odvajala samo kad bi se latila mikrofona da ispoštuje domaćina i odmah bi se vraćala na mesto.

 

Katarina Živković presrećna: Postaću mama dva dečaka!

 

Kaćine kolege su se sve vreme došaptavale u znatiželji da li je to zvanično palo pomirenje između njih i mnogi su se obradovali što će izgleda ljubav opet da pobedi.

 

Foto: Kurir / Damir Dervišagić
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...