Porodična podrška

I mama oduševljena snajkom: Severina je sjajna! (FOTO)

Veza poznate pevačice i Kebinog sina dobila je blagoslov njegovih roditelja
Šuška se
09:52h Autor:
I mama oduševljena snajkom: Severina je sjajna! (FOTO)
Foto: Marina Lopičić/Damir Dervišagić

Iako je ljubav Severine Vučković i Igora Kojića uzburkala javnost, Dragan Kojić Keba i njegova supruga Olja podržavaju vezu svog sina.

Igor Kojić ponosan na vezu sa Severinom: Fotka govori više od 1.000 reči! (FOTO)

Kako Kurir otkriva, Seve je potpuno opčinila roditelje novog izabranika prilikom susreta sa njima u Beogradu. "Hrvatska pevačica posetila je Kojiće u njihovom domu na Bežanijskoj kosi i oni su se prijatno iznenadili koliko je Severina neposredna i ljupka. Svidela im se više nego ijedna prethodna Igorova devojka, bez obzira na veliku razliku u godinama. Ona ih je kupila ogromnom ljubavlju koju pokazuje prema njihovom sinu i time što je prijatna u ophođenju sa svima", ispričao je dobro upućeni izvor, koji je insistirao na anonimnosti.

"Poštujem Igorov izbor, a koliko sam do sada imala prilike da vidim, Severina je sjajna osoba i, što je najvažnije, dobar čovek. Uvek glasam za ljubav. Uvek sam želela da moja deca imaju partnere i vezu kakvu smo imali i imamo Dragan i ja. Verujem da smo im bili dobar primer", za Kurir je rekla Severinina buduća svekrva.

Oglasio se putem Tvitera: Keba o snajki Severini!

Inače, Severina i Igor svaki slobodan trenutak provode zajedno, a u poslednje vreme nežnosti razmenjuju i javno na društvenim mrežama. Tako se i na zajedničkim fotografijama, koje su počeli da objavljuju, vidi koliko je zaljubljeni par srećan i koliko ne mari za tuđe komentare.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs