Postaje tata

Priprema za dolazak bebe u velikom stilu: Vlada Mandić za dečju sobu dao 12.000 evra!

Za naslednika samo najskuplje i najkvalitetnije
Šuška se
08:36h
Priprema za dolazak bebe u velikom stilu: Vlada Mandić za dečju sobu dao 12.000 evra!
Foto: Kurir / Marina Lopičić

Vlada Mandić za dva meseca postaće tata dečaka, pa je veći sada spremio sve za njegov dolazak. Naime, rukometaš i njegova devojka Jasmina Trnavac opremili su dečju sobu za naslednika, a birali su najkvalitetnije i najskuplje stvari.

Kako navodi naš izvor, ostale su još neke sitnice da se srede i da raj za dečaka bude potpuno spreman, a sređivanje sobe je Vladu dosad koštalo 12.000 evra.

"Vlada ne žali pare kada su u pitanju deca, on tako i ćerki ispunjava sve želje. S obzirom na to da će uskoro dobiti sina kog je celog života želeo, Mandić je sa devojkom već opremio dečju sobu. Zidovi su okrečeni u nežno plavo, i to nije obična boja. Da bi našao nijansu koju je želeo, Vlada je dao velike pare. Tu je i krevetac koji je stigao iz inostranstva, ormarići koji su u istoj boji kao i krevetić.

Sloba Vasić postaje tata - Uskoro i svadbena zvona!

Posebne dečje tepihe koji se uklapaju u ceo enterijer su tražili skoro mesec dana, tu su i razne igračke. Nezahvalno je pričati o ceni, ali je Vlada oko 12.000 evra dao samo na sobu za svog naslednika. Jasmina i on nisu hteli da unajmljuju arhitektu, već su želeli da sami uživaju u sređivanju dečakovog carstva. Oni već sada znaju i ime, ali ne žele da otkrivaju" - ispričao je izvor blizak sportisti za Alo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs