Opsednuta izgledom

Za izgled Megan Foks vam je potrebno 60.000 dolara

Umesto da ulaže u poboljšanje samopouzdanja i glumačkih sposobnosti, Foksova sve što zaradi troši kod plastičnog hirurga
Šuška se
11:26h
Za izgled Megan Foks vam je potrebno 60.000 dolara
Foto: AP

Iako joj je samo 27 godina, Megan Foks (Megan Fox) je do sada potrošila najmanje 60.000 dolara samo na plastične operacije na licu. Osim uvećanja usana, Megan je podizala kapke, uklonila mladež, smanjila i suzila nos, punila jagodice botoksom, a redovno odlazi na hemijske pilinge, kako bi izgledala sveže. Rezultat je možda zadovoljavajuć za Foksovu, ali je činjenica da su silni zahvati na licu učinili da izgleda starije.

Izgleda da je problem Megan Foks mnogo dublji nego što se na prvi pogled čini. Njena opsesija izgledom, koja je prati od početka karijere, je posebno došla do uzražaja nakon što je Rouzi Hantington (Rosie Huntington-Whiteley) zamenila u 3. nastavku filma Transformers.

Prva operacija je bila još 2004. godine, i to na nosu, koji je nakon toga još 2 puta sređivala. Što se tiče njene figure, vidljivi su silikoni u grudima, ali je ipak teže odrediti šta je tačno Foksovala promenila od kako je došla u Holivud.

Možda je trebalo da iskoristi novac i poseti terapeuta koji bi joj pojasnio da je lepota prolazna, a i da ako nastavi sa plastificiranjem lica, može da postane parodija same sebe.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs