Pa oni su neverovatni

Urnebesne podvale Klunija i Pita: Ovo su njihove prvoaprilske šale!

Najluđe prvoaprilske šale koje su se dešavale širom sveta su upravo u Holivudu
Šuška se
14:46h Autor:
Foto: Reuters

Prvi april obično je dan za sitne i bezazlene podvale. Međutim, glavne zvezde Holivuda šalu su podigli na sasvim novi nivo i priredili najspektakularnije podvale ikada.

 

Kako je Kluni završio u krevetu sa Sindi Kraford: Šta bi Amal rekla na ovo?

 

Evo šta su uradili:

 

1. Bred Pit uverio kolege da je stigao smak sveta

 

Tek što se završilo snimanje kultnog filma Fight Club-a 1999. godine, Bred i Finčer (reditelj) odlučili su da se našale sa kolegama. Oni su zakupili posed u Meksiku, napunili ga prijateljima i - zabava je mogla da počne.

 

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Žurka je trajala sve do ponoći, a u ponoć su se ugasila sva svetla. Telefoni su prestali da rade. Nastao je potpuni haos. To je to, pomislili su mnogi - tako izgleda početak kraja sveta. Svetla su se vratila i na sekundu su svi odahnuli.

 

A onda su na posed ušle vladine snage naoružane do zuba i u mrak odvele jednog od Bredovih prijatelja. Sve to iscenirao je, naravno, Bred Pit.

 

Foto: AP
Foto: AP

2. Džordž Kluni je iscenirao venčanje Breda i Anđeline i prevario stotine paparaca

 

Džordž Kluni je, priznaju njegovi prijatelji, jedan od najtemeljitijih majstora podvale na svetu. I dok svaka normalna podvala traje nekoliko sekundi, minuta ili sati, njegove traju godinama.

 

Priznala pred svekrvom: Amal Kluni otkrila šta nikada neće raditi, iako je udata žena!

 

Svoju najveću Kluni je izveo 2006. godine. Tada su po prvi put počele glasine o venčanju Breda i Anđeline. Mediji su spekulisali da će se to dogoditi na Klunijevom imanju u Italiji. Kad je to pročitao, Kluni je uskoro počeo sa uređivanjem kuće, postavljanjem šatora i stolova.

 

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Odjednom su kuću počeli da opsedaju paparaci,nadletajući je helikopterima. Potrajalo je to pune dve nedelje, a broj paparaza bio je toliki da je gradonačelnik grada angažovao dodatni broj policajaca kako ne bi došlo do izgreda u okolini vile.

 

Najbolje u celoj priči je to da je Kluni svoju podvalu najavio u jednom intervjuu godinu dana ranije.

 

Foto: Fonet
Foto: Fonet

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...