Iznenađenje

Neobična pošiljka: Vujadin rešio da obraduje Mirku!

Iako trenutno ne može da bude pored svoje porodice zbog angažmana u Engleskoj, fudbaler je svoju lepšu polovinu iznenadio lepim poklonom
Šuška se
12:40h Autor:
Neobična pošiljka: Vujadin rešio da obraduje Mirku!
Foto: Kurir / Marina Lopičić

Mirka Vasiljević od svog partnera Vujadina Savića dobila je za 8. mart na poklon tri kutije s ružama retke vrste koje ne mogu da se nabave u Srbiji.

Fudbaler koji trenutno igra u Engleskoj iznenadio je svoju dragu neobičnim poklonom za Dan žena.

"Vujadinu i Mirki je svaki dan praznik, a glumica od njega stalno dobija cveće i razne druge poklone, kojima joj on maltene svakodnevno ukazuje pažnju. Njih dvoje inače ne slave ni Dan zaljubljenih ni Dan žena, ali je Vujadin želeo da je obraduje, što inače čini svakog drugog dana. Fudbaler 8. marta neće biti sa svojom porodicom u Beogradu i odlučio je da glumicu iznenadi neobičnim ružama koje joj je doneo poštar", kaže izvor Kurira blizak paru.

Mirka i Vujadin su u decembru prošle godine postali roditelji po treći put, a svoje slatke porodične trenutke beleže fotografijama, koje često dele s pratiocima na društvenim mrežama. Nema sumnje da će bivši igrač Crvene zvezde i ovaj trenutak nekako zabeležiti i podeliti s fanovima.

Mirka Vasiljević otkrila: Ne mogu da se selim kod Vujadina, ostajem u Srbiji!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs