Šokantna ispovest

Željko Šašić otvoreno: Lukas je sve živo dobio od mene, ali ni to mu nije bilo dovoljno!

Mi smo kao klinci radili zajedno i družili smo se. Ja sam ga podržavao, jer sam nekoliko godina pre njega izašao na scenu, govori pevač
Šuška se 08.03.2015. - 19:49h Autor: Ekskluziv
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Već neko vreme se prča o biografiji Željka Šašića koja će, ako je suditi po njegovom britkom jeziku, napraviti opštu pometnju na estradi.

 

Nedavno je Aca Lukas za magazin "Ekskluziv" izjavio da sumnja da će mu suparnik pokloniti knjigu tako da je mora sam kupiti.

 

"Ne znam šta će biti… Ko živ – ko mrtav. Do tada se možda svašta nešto izmeni, videćemo", započinje Šašić priču o biografskom delu, a na pitanje koga će sve potkačiti na estradi, pevač kaže:

 

"Dok to ne izađe, ništa neću da pričam. Možda se neki uopšte neće plašiti, jer će biti već hladni (smeh). Rano je da preciziram datum izlaska. Nikada se nisam družio iz interesa i zato nemam prijatelje na estradi, jer je meni sve to licemerno. Ako sam i bio nekom prijatelj, iskreno i sa podrškom, to je bio Aca Lukas. Dao sam mu potpunu podršku na početku njegove karijere".

 

Šašić je ovom rečenicom zaintrigirao, pa je odlučio i da objasni na šta je tačno mislio.

 

"Ovo nikada nikome nisam rekao do sada! On je sve živo dobio od mene. Sve! Ni to mu nije bilo dovoljno, pa je na kraju uzeo onu moju ženu. On je dečko sa Karaburme, ja sam iz Zemuna i normalno je da se mi kao gradska deca negde kapiramo. Mi smo kao klinci radili zajedno i družili smo se. Ja sam ga podržavao, jer sam nekoliko godina pre njega izašao na scenu. Upoznao sam ga sa Marinom i Futom, dao sam mu i mog klavijaturistu i menadžera. I zaista sam mu bio iskren kolega".

 

OVDE saznajte šta je Aca Lukas rekao o supruzi Sonji.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...