Branđelinu odalo osoblje

Neuredni: Anđelina Džoli i Bred Pit se ne kupaju nedeljama?

Slavni dvojac, popularniji kao Branđelina, voli pastu za zube i picu. Ali, na zidovima soba. Ljudi koji rade za američke filmske zvezde odali su prljave tajne o njihovoj aljkavosti
Šuška se
18:06h
Neuredni: Anđelina Džoli i Bred Pit se ne kupaju nedeljama?

Zaposleni koji rade za Anđelinu Džoli (Angelina Jolie) i Bred Pita (Brad Pitta) tvrde kako slavni par živi u potpunom haosu i da je njihova kuća u Holivudu prepuna kutija od pice i hrane koja truli.

“Žive kao par klošara, kutije od pice su svuda oko njih, hrana je ostavljena da se pokvari a po zidovima su zubna pasta i šare od bojica. Sve je to odvratno”, prenosi jedan izvor za The Daily Star.

Po rečima istog insajdera, Bred i Anđelina dozvoljavaju svojoj deci da u njihovom domu prave haos, gađajući se upravo zubnom pastom, a i sami imaju vrlo lošu naviku – navodno se nedeljama ne kupaju.

Čini se da Bredova puštena bradom i duža kosa, zbog potreba njegovog novog filma World War Z, ni malo ne smeta slavnom Amerikancu. Budući da Pit uživa u ne baš skockanom životnom stilu, filmska zvezda očigledno više ne voli mnogo da vodi računa o životnom prostoru, ali ni o svom izgledu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs