Ponovo u žiži skandala

Rijanu na koncertu gađali čipsom (VIDEO)

Izgleda da je obožavaocima popularne Riri dojadilo njeno konstantno kašnjenje na koncerte i bahato ponašanje. Zato su rešili da pevačicu sa Barbadosa časte čipsom - u lice
Celebrities
11:38h
Rijanu na koncertu gađali čipsom (VIDEO)
Foto: AP

Nije pomogao ni smeran video tokom snimanja reklame za pivo, gde je Rijana (Rihanna) prikazala svoj stvaralački proces, pokazujući sebe kao vrednu i normalnu devojku. Rijanu su obožavaoci tokom koncerta u Mančesteru gađali čipsom zbog konstantnog kašnjenja, na šta im je ona uzvratila sočnim psovkama u kočijaškom maniru.

Epitet problematična kao da u rečniku stoji pod njenim imenom, jer "The only girl in the world" izgleda zaista misli da je jedina na ovom svetu. Nakon udaranja fana mikrofonom na jednom od prethodnih nastupa, obrazloženje je bilo da joj se približio previše blizu i da je morala to da uradi. Još jedan u nizu javnih ispada, kada su je pijanu i drogiranu izneli sa koncerta u Poljskoj, nije je zaustavio da napravi novi skandal.

http://www.youtube.com/watch?v=VIHA8gRKkhU
Pevačica sa Barbadosa verovatno misli da će svi trpeti njene izlive besa kada svakog dana iznova izgubi kontrolu. Neprijatna situacija na koncertu u Mančesteru, koji je ujedno i poslednji na njenoj "Dijamantskoj" turneji, započeo je bacanjem čipsa na scenu, kojim je Rijanu častio jedan obožavalac iz prvih redova. Bivša devojka Krisa Brauna (Chris Brown) je na ovaj gest oderagovala rekavši da je to bio "veliki promašaj" i da njeni fanovi to ne smeju da rade. Nakon toga je publika, izrevoltirana sramnim ponašanjem pevačice već duže vreme, krenula da bombarduje binu čipsom, a pevačica je pretila da će napustiti koncert.

Da muzička štićenica repera Džej Zija ide stopama Ejmi Vajnauhs, mišljenje je gotovo svih vodećih svetskih medija. Razlog nisu dobre vokalne sposobnosti, jer je Rijanin glas bez plej-beka gotovo neprepoznatljiv. Droga, alkohol, i činjenica da je postala predmet podsmeha i čuđenja čitavog sveta izjednačavaju nekada zanosnu tamnoputu lepoticu sa pokojnom engleskom zvezdom, Ejmi Vajnhaus. Posrnula princeza R&B muzike možda uživa u noćnom provodu sa Lusiom Hamiltonom, ali fanovi svakako odavno ne uživaju u njenim nastupima i njenom nedoličnom ponašanju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs