Kraljevska beba će imati zanimljive gene

Kokain i prostitutke: Upoznajte ujaka Kejt Midlton

Dok odbrojavamo sate do rođenja najpoznatije bebe na svetu, osvrćemo se na članove porodice Vojvodktinje od Kembridža, koji su više nego zabavni
Šuška se
19:46h
Kokain i prostitutke: Upoznajte ujaka Kejt Midlton

Svaka porodica ima najmanje jednog člana koji će garantovano posramiti ostale na porodičnom okupljanju. Većina njih, ipak, ne koristi kokain, niti se sumnja da je makro. Ali, kada je u pitanju buduća kraljica Velike Britanije, Kejt Midlton (Kate Middleton), njen ujak je baš sve to.

Geri Goldsmit (Gary ­Goldsmith) je još jedna u nizu crnih ovaca porodice Midlton. On je mlađi brat Kerol Midlton (Carole Middleton), koji je imao 17 godina kada se rodila Kejt. Od troje dece Midltenovih, najbliži je sa problematičnim Džejmsom (James Middleton), koji je verovatno od ujaka nasledio potrebu da pravi lude žurke, oblači još luđe kostime i zabavlja se sa ženama sumjivog morala. Mada ne možemo da ne prepoznamo i Pipino (Pippa Middleton) ponašanje u nekim od navedinih aspekata.

Geri ima 48 godina, prekriven je tetovažama, insitira na tome da je blizak sa celom kraljevskom porodicom, iako se čini da ga kriju u nekom podrumu, par kilometara ispod Bakingemske palate. Gospodin Goldsmit je među prijateljima znan kao kralj zabave, a alkohol je samo deo njegove očaravajuće persone.

Od svih članova Kejtine nove porodice, najviše se mu se dopala supruga Princa Čarlsa (Prince Charles), Kamila (Camilla, Duchess of Cornwall), dok ga Vilijam (Prince William) nije oduševio. Budućem prestolonasledniku planira da pokloni dres fudbalskog kluba Čelzi, čiji je strastveni fan, a kako ne bi pomislili da je priča o divljem životu Kejtinog ujaka samo loš publicitet, sam se pobrinuo da 2009. godine na Ibici bude uslikan kako pije i šmrče kokain.

Iako je multimilioner, Goldsmit nije uvažen građanin, ali je definitivno pravo osveženje za monarhiju. Ako ništa drugo, barem nam je jasno kako je Pipa uspela da svojim ponašanjem ne izludi kraljicu i njene podanike. Bili su zauzeti praćenjem svakog poteza ponosnog ujke.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs