Obratila se fanovima

Kim Kardašijan otkrila zašto se nije pojavila na Oskaru!

Starleta retko propušata priliku da se pojavi na crvenom tepihu koja god manifestacija da je u pitanju, pa je mnoge iznenadilo zašto se nije pojavila na najglamuroznijem događaju godine
Šuška se
07:16h Autor:
Kim Kardašijan otkrila zašto se nije pojavila na Oskaru!
Foto: AP

Poznata starleta se svojim fanovima obratila preko društvene mreže.

"Upravo sam završila svoje časove klavira. Na vreme da mogu gledam dodelu Oskara", napisala je Kim Kardašijan na svom Tviter profilu.

Starleta je već pokušavala da se bavi muzikom, a singl koji je izdala Jam (Turn It Up) nije naišao na pozitivne kritike ni kod publike, ni kod kolega. Naprotiv, njeno muzičko umeće je ismejano. Ali ona očigledno ne odustaje.

OVDE pogledajte ko su bili najlepši zaljubljeni parovi na dodeli Oskara!

"Želim da iznenadim Kanjea tako što ću da naučim da sviram jednu njegovu pesmu. On je retko na društvenim mrežama pa neće znati šta mu spremam", napisala je poznata starleta na Tviteru.

Njene pratioce na ovoj društvenoj mreži interesovalo je da li će se mama Nort Vest pojaviti na crvenom tepihu Oskara, kao i šta će obući, ali su ostali pomalo zatečeni odgovorom.

"Nema ko da čuva Nort, tako da ćemo Oskar gledati zajedno u pidžamama. Sledeće godine dolazim sigurno!", napisala je Kim.

Teško je poverovati da Kardašijanovi nemaju dadilju ili sebi ne mogu da je priušte. Kako god bilo, Kim je propustila događaj koji su svi čekali, ali je i ona, kao i više od 40 milona ljudi u Americi, ispratila dodelu nagrada Američke filmske akademije.

Njen favorit sa crvenog tepiha bila je Margot Robi čiju je toaletu starlerta pohvalila na Tviteru.

OVDE pogledajte najlepše frizure sa dodele Oskara!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs