U panici

Nezgoda pred gostovanje: Kim Kardašijan pukla haljina!

O Bože, moja haljina je upravo pukla! Moram da krenem za pet minuta... Treba mi pomoć! Da li da obučem ovo???", napisala je Kim na Instagramu
Šuška se
19:04h Autor:
Nezgoda pred gostovanje: Kim Kardašijan pukla haljina!
Foto: Instagram / Kim Kardashian

Kim Kardašijan je izneverila haljina neposredno pred gostovanje u šou kod Elen Dedženeres sinoć. Zvezda prepoznatljivih oblina panično je tražila nešto drugo da obuče.

"O Bože, moja haljina je upravo pukla! Moram da krenem za pet minuta... Treba mi pomoć! Da li da obučem ovo???", napisala je ona na Instagramu.

Nedugo nakon toga, Kim je obavestila svoje pratioce sa Instagrama da je uspela da nađe odgovarajuću zamenu. Umesto duge suknje, obukla je krem suknju do kolena. Ona je bila savršena zamena i lepo se uklopila sa belim gornjim delom dugih rukava, koji je imao izrez skoro do pupka i koji bi pogrešnim pokretom ili okretom mogao da otkrije njene grudi u potpunosti. Obula je svoje zlatne cipele sa potpeticom, a izgled upotpunila zlatnom „Nori“ ogrlicom.

"Snašla sam se! Hvala Bogu! Ponestaje mi vremena, odjavljujem se", napisala je na Instagramu pred polazak.

Intervju sa Elen Dedženeres biće prikazan večeras i u njemu će promovisati premijeru devetu sezone porodičnog rijaliti šoa, „Keeping Up With The Kardashians“, koja je zakazana za ponedeljak. Njen verenik Kanje Vest bio je gost kod Elen pre samo mesec dana.

Na sajtu Eleninog šoa piše: "Kim ima toliko toga da ispriča. Mnogo stvari se desilo u ovih nekoliko meseci i njen život se dosta promenio od poslednjeg gostovanja. Možda će buduća gospođa Vest otkriti neke detalje o svom venčanju, o svojoj bebi ili o svom šou.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs